Elävän valon retriitti

pe 31.1. kello 17.00 - su 2.2. kello 14.30
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.

Ohjaajina Kyllikki Krapinoja ja Mari Heinonen avustaa. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta 102 €, opisk., eläk. ja työttömät 82 €; ulkopaikkakuntalaiset 130/104 €. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneissa, ateriat ja ohjelma. Maksaessasi voit vuokrata liinavaatteet 10 €:n hintaan tai tuoda omat mukanasi.
Ilmoittautumiset linkin kautta, mikäli ei ole verkkopankkiyhteyttä ilmoittautua voi myös p. 040 3417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi
Järjestäjä Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymä, Retriittityö

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.