"Kätkeydyn suojaasi turvalliseen."

pe 24.1. kello 17.00 - su 26.1. kello 14.30
Sinapin leirikeskus

Ilmoittautuminen on päättynyt

Talvilevon retriitti Sinapissa. Retriitti kutsuu hiljaisuuteen ja rukoukseen luonnon keskelle. Pysähtymiseen ja levollisen mielen löytämiseen teemme myös helppoja jooga- harjoitteita. Kuuntelemme itseämme ja kehomme vointia tekemällä kevyitä avaavia ja rentouttavia harjoitteita.


Ohjaajina Outi Haijanen ja Eija Kalliala. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta työssäkäyvät 102 €,  opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €, ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €. Hintaan kuuluu ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta ilmoittautumisen yhteydessä 10 euron hintaan.
Ilmoittautumiset sähköisesti oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207.

Järjestäjä Turun ja Kaarinan srk-yhtymä, retriittityö

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.