"Kätkeydyn suojaasi turvalliseen."

pe 24.1. kello 17.00 - su 26.1. kello 14.30

Sinapin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Talvilevon retriitti Sinapissa. Retriitti kutsuu hiljaisuuteen ja rukoukseen luonnon keskelle. Pysähtymiseen ja levollisen mielen löytämiseen teemme myös helppoja jooga- harjoitteita. Kuuntelemme itseämme ja kehomme vointia tekemällä kevyitä avaavia ja rentouttavia harjoitteita.


Ohjaajina Outi Haijanen ja Eija Kalliala. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta työssäkäyvät 102 €,  opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €, ulkopaikkakuntalaiset 130 / 104 €. Hintaan kuuluu ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi vuokrata myös talosta ilmoittautumisen yhteydessä 10 euron hintaan.
Ilmoittautumiset sähköisesti oheisen linkin kautta. Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207.

Järjestäjä Turun ja Kaarinan srk-yhtymä, retriittityö

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

pe 20.12.2019 klo 17.00 - su 22.12.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

"Joulu on taas. Riemuitkaa nyt!" Jouluretriitti

Hiljennymme yhdessä joulun riemullisen sanoman äärellä. Oletpa kiireinen joulunvalmistelija tai sitten yksin omassa rauhassa joulua viettävä, yhdessä voimme iloita suuren juhlan sanomasta: Lapsi on meille tänä yönä syntynyt!
pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elävän valon retriitti

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.