Raamattu alusta loppuun - tapahtuma

pe 17.1. kello 18.00 - su 19.1. kello 21.00
Mikaelin seurakuntakoti

48 luentoa, 35 opettajaa, Raamattu alusta loppuun 24 tunnissa.

Ohjelman aikataulu:
pe 17.1. klo 18-21,
la 18.1. klo 9-21
su 19.1. klo 12-21.
Vapaa pääsy. Koko ajan saatavilla kahvia ja ruokaa. Runsas kirjapöytä. Kolehti kerran päivässä. Katso tarkempi ohjelma:
https://raamatunopetusakatemia.fi/tapahtuma/
https://www.facebook.com/events/1090800924644141/?active_tab=about

Tähän nonstop-tapahtumaan voi tulla lyhyeksikin aikaa tai käydä kuuntelemassa juuri haluamansa raamattuopetukset. Koko raamattumaratoniin osallistuja saa luonnollisesti yhdessä viikonlopussa hyvän yleiskuvan koko Raamatun sanomasta.

Raamatun jokainen kirja käydään läpi 20 minuutin luennolla. Opettajina toimivat Eero Junkkaala ja Raamatunopetusakatemian kurssin käyneet Raamatun opettajat sekä Mikaelinseurakunnan ja muiden seurakuntien työntekijöitä.

Tapahtuman tavoitteena on innostaa ihmisiä lukemaan Raamattua ja auttaa ymmärtämään sen päälinjoja. Oheistavoitteena halutaan nostaa esiin Raamatunopetusakatemiaa sekä monia uusia Raamatun opettajia.

Tapahtuman yhteydessä lapsille Donkkis-raamattutapahtuma
la 18.1. ja su 19.1. klo 16–19

Ovet Donkkis-raamattutapahtumaan avautuvat klo 15.30, jolloin aloitetaan leikeillä. Varsinainen aloitus klo 16.00.
Omat ryhmät 3–6-vuotiaille ja 7–12-vuotiaille.

Tutustaan Jumalan huikeaan pelastussuunnitelmaan, Raamatun punaiseen lankaan ja pohditaan, miten se liittyy meidän elämäämme. Lauantaina keskitytään Vanhaan testamenttiin: luomiseen, syntiinlankeemukseen ja Jumalan lupaukseen Pelastajasta, Jeesuksesta. Sunnuntaina on vuorossa Uusi testamentti: lunastus, lähetystyö ja ikuinen elämä. Opetushetkien lisäksi luvassa on lauluja, leikkejä, pelejä, askarteluja, kaikenlaista mukavaa puuhaa ja välipala. Menossa mukana Donkki-aasi.

Koko Raamattu alusta loppuun -tapahtuman ajan
taaperoikäisille on leikkinurkkaus kahviossa, johon seurakuntasalin luennot näkyvät striimattuina. Isommilla lapsilla on mahdollisuus piirtää ja värittää itsenäisesti kahvion lähellä muulloin kuin Donkkis-raamattutapahtuman aikana.
 


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Raamatunopetusakatemia, Kansan Raamattuseura, Suomen Raamattuopisto, Varsinais-Suomen Kansanlähetys, Raamatunlukijain liitto sekä Liikemiesten lähetysliitto