Messu

su 22.12. kello 10.00 - su 22.12. kello 11.30
Pyhän Katariinan kirkko

Neljäs adventtisunnuntai. Päivän aiheena "Herran syntymä on lähellä". Messun jälkeen on tarjolla glögiä ja pipareita. Tervetuloa kirkkoon!

Messusta vastaa kirkkoherra Leena Kairavuo ja häntä avustaa pastori Annika Forsström-Roivanen. Kanttorina on Markku Lautjärvi. Messun jälkeen kirkon eteisessä on glögi- ja piparitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

 

Nuori neitsyt Maria
hämmästyen kuuli:
"Tulet Herran äidiksi,
hän on Kristus suuri."


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.