"Joulu on taas. Riemuitkaa nyt!" Jouluretriitti

pe 20.12. kello 17.00 - su 22.12. kello 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljennymme yhdessä joulun riemullisen sanoman äärellä. Oletpa kiireinen joulunvalmistelija tai sitten yksin omassa rauhassa joulua viettävä, yhdessä voimme iloita suuren juhlan sanomasta: Lapsi on meille tänä yönä syntynyt!

Joulun sanotaan olevan ilon ja riemun juhla. Mutta mistä silloin riemuitaan? Joulun viettäjät iloitsevat eri asioista, lapset  lahjoista, aikuiset ehkä enemmän juhlan tunnelmasta ja sen mukanaan tuomasta yhteydestä. Yksinäisen joulunvietto on erilaista kuin perheen ja suvun yhteinen joulu.
Joulun ilo löytyy kuitenkin edelleen samasta viestistä, jonka enkelit toivat paimenille: Tänään on teille syntynyt Vapahtaja!
Tule hiljentymään yhdessä joulun ilosanoman äärelle. Jouluretriitin ohjaavat Anneli Leppänen ja Liisa Purho. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta työssäkäyvät 102 €; opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 €/104 €.Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneissa, ateriat ja ohjelma. Maksaessasi voit vuokrata liinavaatteet 10 €:n hintaan tai tuoda omat mukanasi.

Ilmoittautumiset linkin kautta; jos ei ole sähköistä ilmoittautumismahdollisuutta auli.hynonen-rinne@evl.fi tai p. 040 3417207

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

pe 31.1.2020 klo 17.00 - su 2.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elävän valon retriitti

Tule mukaan pimeän talven keskellä lepäämään ja ihmettelemään, kuinka valo, vaikka kuinka pieni, voittaa aina pimeän. Kynttilänpäivän retriitissä voi aavistaa, että kaikki valo, lämpö ja rakkaus on heijastusta meitä suuremmasta valosta.
pe 7.2. klo 18.00 -20.00

Martin seurakuntatalo

Lähetyksen puuhapiiri

Piiri kokoontuu Martin seurakuntatalon alakerrassa päiväkerhotiloissa joka toinen perjantai parillisilla viikoilla. Kortti- ja koristeaskartelua ja erilaisten käsitöiden tekemistä lähetystyön hyväksi.
pe 14.2.2020 klo 17.00 - su 16.2.2020 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Pohjoisen taivaan alla - talviretriitti

Hiljaisuutta, lepoa, luontoa ja parantavia sanoja tarjolla Rymättylän Tammilehdon retriitissä. "Näen taivaan tähtien loistavan. Kuinka paljon Sinulla onkaan valoa! Ikuisuus katsoo minua kaukaisten taivaankappaleiden säteissä. Olen pieni ja mitätön, mutta kanssani on Jumala. Hän varjelee minua rakastavasti kädellään kaikilla teilläni."