Varttuneen väen suuri joulujuhla (TÄYNNÄ)

to 19.12. kello 13.00 - to 19.12. kello 15.00
Varissuon kirkko

Suuren suosion vuoksi pöytävaraukset ovat täynnä. Suuri joulujuhla Katariinanseurakunnan varttuneelle väelle. Mukaan pääsee maksuttomalla bussikuljetuksella. Muista ilmoittautua. Lämpimästi tervetuloa!

Jouluhartaus, ruokailu ja joululauluja.

Mukana pastori Kristiina Frondelius ja kanttori Elina Kerokoski sekä diakonit Erja Viherkoski, Sinikka Laine ja Elina Pulli.

Maksuton bussikuljetus lähtee klo 12.10 seuraavasti:

Pyhän Katariinan kirkko - Hakapellonkatu - Tammitie - Vanha Hämeentie - Kuralankatu - Kohmo - Kuralankatu - Petkeltie - Virmuntie - Säkönkatu - Karjakuja - Jaanintie - Västäräkinkatu - Littoistentie - Tilhenkatu - Satakielenkatu - Littoistentie- Varissuon kirkko. Paluulähtö klo 15.15.

Ruokailua varten ilmoittautumiset seurakuntasihteeri Katri Lautjärvelle pe 13.12. mennessä p. 040 341 7350 (arkisin klo 9-15).

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

johtava diakoni (virkavapaalla)
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Erja Viherkoski on Katariinan johtava diakoni. Erjan tehtävänä on johtaa, organisoida ja kehittää diakoniatyötä seurakunnassamme. Erja on myös seurakunnan yhteisvastuupäällikkö, johon kannattaa ottaa yhteyttä, jos Yhteisvastuu kiinnostaa.

Erjan työhön kuuluu paljon ihmisten kohtaamista. Hän on mukana erilaisissa tilaisuuksissa ja tapaa seurakunnan vapaaehtoisia työntekijöitä ja vaikeuksissa olevia ihmisiä. Erja vastaa myös useimmiten diakonian ajanvaraus- ja päivystyspuhelimeen 040 341 7172, johon voi soittaa tiistaisin ja perjantaisin klo 10–11.30.

Erja nauttii merestä, liikunnasta, kotitöistä, soittamisesta ja laulamisesta. Hänellä on kolme rakasta, aikuista poikaa. Vaikka elämä ei ole aina ollut helppoa, Erja on iloinen ja kiitollinen siitä hyvästä, mitä Taivaan Isä on lahjoittanut.

Jeesus sanoo: Minä annan elämän, yltäkylläisen elämän.