Riemuitse maa! Kätilökuoron joulukonsertti Martinkirkossa

ke 18.12. kello 19.15
Martinkirkko

Kätilökuoron perinteinen joulukonsertti Martinkirkossa. Tänä vuonna kerätään varoja Naisten Pankin "Stipendi tytölle" -keräykseen.

Kätilökuoroa johtaa, kuten niin monena muunakin jouluna Johanna Tiitta. Kuoroa säestää pianolla Anna-Mari Satomaa ja viululla Siniliina Kaunisto. Konserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelma maksaa 10€ ja siitä kertyvä tuotto ohjataan kokonaisuudessaan Stipendi tytölle -keräykseen Naisten Pankin kautta. Tule tekemään hyvää ja anna tytöille mahdollisuus koulutukseen.

Monet kehitysmaissa asuvat tytöt eivät pääse kouluun, koska he hoitavat kotitöitä tai ovat tienaamassa elantoa köyhälle perheelleen. Lisäksi moni tyttö joutuu avioitumaan erittäin nuorena, ja viimeistään varhainen äitiys katkaisee opinnot lopullisesti. Tyttöjen koulutus on kuitenkin yksi tehokkaimmista keinoista vähentää köyhyyttä. Stipendi tytölle –lahjan avulla tuet heikoimmassa asemassa olevien tyttöjen koulunkäyntiä.

Koulutettu tyttö todennäköisesti avioituu ja saa lapsia muita myöhemmin, hän tuntee oikeutensa ja ymmärtää mahdollisuutensa. Koulutus on avain ammattiin ja toimeentuloon tulevaisuudessa. Tyttöjä kouluttamalla lasten ja naisten asema ja toimeentulo vahvistuvat merkittävästi. Tyttöjen tukeminen on tärkeä askel pysyvään muutokseen.

 


Järjestäjä

Martinseurakunta