Kuralan Kylämäen isoäidin aikaiset joululaulut

la 14.12. kello 12.00 - la 14.12. kello 16.00
Kuralan Kylämäki

Kuralan Kylämäen isoäidin aikaisessa joulussa lauletaan rakkaita ja perinteisiä joululauluja, joita Kuralassakin on 1950-luvulla saatettu laulaa. Lauluun johdattelee pastori Anna Hälli. Tilaisuuksia on kolme peräkkäin ja ne alkavat tasatunnein. Lämpimästi tervetuloa mukaan laulamaan!

Joululaulut klo 12, klo 13 ja klo 14.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kappalainen
Katariinanseurakunta

Anna Hälli on Katariinan viestinnästä vastaava pappi. Anna kehittää viestintää, luotsaa sometiimiä ja pohtii työkseen, miten seurakunta voisi tavoittaa uusia ihmisiä ja olla läsnä myös omien tilojensa ulkopuolella. Jos haluat viritellä uusia yhteistyökuvioita seurakunnan kanssa, kannattaa olla yhteydessä Annaan.

Anna innostuu yhdessä tekemisestä, dialogista, uusista ideoista sekä toimimisesta uskon ja arjen rajapinnoilla. Ihmisten kohtaaminen elämän tärkeissä hetkissä ja tavallisen elämän keskellä on Annalle tärkeä ja mieluisa osa papin työtä.

Vapaina hetkinään Anna nauttii ystävien seurasta, pianonsoitosta ja lauleskelusta. Annan perheen reissut suuntautuvat useimmiten mökille Oulujärvelle ja perheen entiseen kotikaupunkiin Lontooseen.

Annan löydät Instagramista tunnuksella @mrshalli ja Twitteristä nimellä Anna Hälli.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni