Tehkää tietä Kuninkaalle. Hiljaisuuden retriitti

pe 13.12. kello 17.00 - su 15.12. kello 14.30

Tehkää tietä Kuninkaalle. Hiljaisuuden retriitti

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Tie syntyy askelista, varmoista ja epävarmoista. Armon sanoin rohkaistaan "Yksi askel kerrallaan..." Joulukuinen lempeä hämärä kutsuu meitä Tammilehtoon. Saamme levähtää ja kuulostella oman sydämemme hiljaista kaipausta. Kuljemme yksin ja yhdessä. Saamme valmistaa tietä Vapahtajan tulolle.

Kannamme mukanamme oman sydämemme toiveet ja odotukset. Ehkä saamme jättää jotain pois matkan varrella.
Retriitin ohjaavat Mervi Rainio, Päivi Hakala ja Eero Heino. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta 102 €; opiskelijat, työttömät ja eläkeläiset 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 €/104 €. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneessa, ateriat ja ohjelma.

retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

to 21.11. klo 18.00 -21.00

Kärsämäentie 35

Sanzi, Maarian nuorten nuortenilta

Paljon kivaa tekemistä just sulle, tule mukaan!
pe 22.11.2019 klo 17.00 - su 24.11.2019 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elämän leipää - Hiljaisuuden retriitti

Rukoushetkissä ja virikepuheissa syvennymme Raamatun sanomaan elämän leivästä: ”Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan.” Tämän retriitin aterioissa on vaikutteita Raamatun ajan ruokaperinteestä. Raamatussa ihmisen perustarpeet, ruoka ja juoma, ovat Jumalan lahjaa ja siten pyhiä.
to 28.11. klo 17.30 -19.30

Hannunniitun seurakuntatalo

Jouluaskartelupaja

Lämpimästi tervetuloa koko perheen askartelupajaan valmistamaan joulukoristeita ja -kortteja. Materiaalimaksu 1 eur lähetystyön hyväksi.