Hiljaisuuden messu

su 8.12. kello 10.00 - su 8.12. kello 11.30
Pyhän Katariinan kirkko

Toinen adventtisunnuntai. Päivän aiheena "Kuninkaasi tulee kunniassa". Messun päätteeksi glögi- ja piparitarjoilu. Tervetuloa kirkkoon!

Hiljaisuuden messusta vastaa pastori Kristiina Frondelius ja häntä avustaa Mari Heinonen. Musiikissa kanttori Markku Lautjärvi ja Pyhän Katariinan kuoro. Päätteeksi glögi- ja piparitarjoilu kirkon eteisessä.

 

"Nyt tahdon käydä vastaan
maailman auttajaa,
vaan kuinka voisin tietä
hänelle valmistaa?
Oi Jeesus Kristus, itse
valaise minutkin,
niin että tullessasi
valmiina olisin."


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.