Hiljaisuuden päivä ja Lempeän katseen messu

la 7.12. kello 10.00 - kello 16.00

Hiljaisuuden päivä ja Lempeän katseen messu Poikluoman seurakuntatalo

Ilmoittautuminen on päättynyt

Sinä, joka kaipaat aikaa vain olla, ilman suorittamista ja suunnittelemista. Tervetuloa olemaan yhdessä hiljaa ja kuulostelemaan, mitä sinulle kuuluu.

Päivä alkaa Jumalan lempeän katseen alla ehtoollisen vietolla. Voit halutessasi ottaa esirukousta varten mukaasi itsellesi tärkeitä valokuvia. Valitse sen enempää miettimättä kuvia, jotka saavat sinut kokemaan hellyyttä ja arvostusta itseäsi, läheisiäsi ja elämääsi kohtaan. Voit kertoa kuvista luottamuksellisesti muutamalle muulle ja kuunnella vuorostasi lempeästi muita. Tai voit vain olla hiljaa ja antaa Jumalan rakastaa.

Päivä jatkuu kasviskeittolounaalla ja hiljaa olemisella leväten, kirjoja selaillen tai ulkoillen omaan tahtiin. Päivän päättää rukoushetki ja kahvi.

Ohjaajina Kaarinan seurakunnan papit Tuire Kakko ja Merja Auer. Mukaan mahtuu 12 ihmistä. Hinta 10 € sisältää kasviskeittolounaan ja päätöskahvin.

Ilmoittautuminen 1.11.-30.11. https://www.lyyti.in/hiljaisuudenpaivapoikluoma2019


Järjestäjä

Kaarinan seurakunta

Katso myös

to 23.1. klo 10.00 -12.00

Nummen seurakuntakoti

Nummen Olkkari

Nummen Olkkari on kaikille avoin kohtaamispaikka torstaisin klo 10-12 Nummen seurakuntakodissa. Hartaus, jonka jälkeen tarjolla kahvi ja puuroa 0,50 euron hintaan. Lämpimästi tervetuloa!
to 23.1. klo 11.00 -13.00

Runosmäen seurakuntatalo

Ystäväntupa

Tervetuloa Ystäväntuvalle! Torstaisin vuoroviikoin papin hartaus tai vaihtelevaa ohjelmaa sekä kahvittelua ja yhdessäoloa!
to 23.1. klo 11.30 -12.30

Yli-Maarian seurakuntatalo

Yli-Maarian tuolijumppa

Kaipaako kroppasi liikuntaa? Tule mukaan tuolijumppaan!