Yksin ja yhdessä - itsenäisyyspäiväviikonlopun retriitti

pe 6.12. kello 17.00 - su 8.12. kello 14.30
Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Yksin ja yhdessä – itsenäisyyspäiväviikonlopun retriitissä pohditaan kuka minä olen, omana itsenäni ja suhteessa toisiin sekä suhteessa Jumalaan. Miten piirrän terveet rajat ja huolehdin itsestäni niin että voin myös auttaa muita?

Hiljaa oleminen on olemista yksin yhdessä Jumalan kanssa. Vaikka retriitissä ei keskustella, retriitti on yhteisöllinen; yhteinen matka muiden osallistujien ja Jumalan kanssa. Tervetuloa levolliseen, hoitavaan hiljaisuuteen sekä pohtimaan elämän peruskysymyksiä ja oman elämän suuntaa.
Ohaajina Aira Kuvaja ja Birgitta Mäkinen. Hinta Turun ja Kaarinan srk-yhtymän alueelta 102 €; opiskelijat, eläkeläiset ja työttömät 82 €. Ulkopaikkakuntalaiset 130 €/104 €.

Tiedustelut ja ilmoittautumiset oheisen linkin kautta; myös auli.hynonen-rinne@evl.fi tai 040 3417207.

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.