Joulutori

pe 6.12. kello 11.00 - pe 6.12. kello 14.00
Pyhän Katariinan kirkkoaukio, seurakuntakoti ja pappila

Perinteinen joulutori, myyntikojuja, käsitöitä, leivonnaisia, arpajaiset. Papin puodissa myynnissä kahvia ja leivonnaisia lähetyksen hyväksi. Elävää musiikkia ja paikallishistoriaa. Lämpimästi tervetuloa!

Tunnelmallinen ja iloinen Joulutori kokoaa kaikenikäiset itsenäisyyspäivän viettoon Pyhän Katariinan kirkon ympäristöön!

VPK:n paloauto, kaverikoirat ja poniratsastus ilahduttavat perheen pienimpiä. Valikoimaltaan kiinnostavat joulumyyjäiset tarjoavat monenlaisia herkkuja, käsitöitä ja muita kivoja lahjaideoita Pukin konttiin ja joulun viettoon.

Tänä vuonna tarjolla:
Itsenäisyyspäivän juhlajumalanpalvelus ‪klo 10‬, jumalanpalveluksen jälkeen seppelten lasku sankarihaudoille ja Marttojen kirkkokahvit ‪klo 11-12‬

Kahviloita: Papin puoti Katariinan pappilassa, Marttojen kahvila Nummen seurakuntakodilla, Turku Kahvilla -erikoiskahvimopo pappilan pihalla ja kiertävä glögireppu alueella

Myyjäisiä ympäri aluetta: joulumyyjäiset Katariinan pappilassa ja pappilan pihassa, Marttojen myyjäiset Nummen seurakuntakodilla ja partiolaisten myyjäiset Punaisen tuvan pihapiirissä ja navetassa.

Elävää musiikkia: konsertti Pyhän Katariinan kirkossa klo 12 ja joululauluja Nummen seurakuntakodilla. Kirkkokonsertissa kuullaan Sibeliuksen joululaulusarja op. 1, Elina Kerokoski, altto ja Maiju Laurila, piano. Laulusarja sisältää mm. Sibeliuksen rakastetut joululaulut En etsi valtaa, loistoa ja On hanget korkeat nietokset.  


Paikallishistoriaa: vapaa pääsy alueen historiallisiin rakennuksiin, hautausmaakierros klo 12.30 (Muistoja sodan ja rauhan ajoilta Katariinan hautausmaalla, dosentti Kimmo Ikonen, huonolla säällä kirkon sisällä), jouluseimi vanhoissa aitoissa

Järjestää Turun Katariinanseurakunta, mukana Katariinan Martat, Kaarinan VPK, Kaarinan Sädetytöt ja Ristiritarit ja alueen yhdistyksiä


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Katariinanseurakunta

Outi Toljamo on erityisesti lasten ja perheiden pappi. Outin voit tavata esimerkiksi Varissuon perhekerhossa perjantaiaamuisin.

Outin työhön kuuluu myös hallinnon tehtäviä esim. seurakuntaneuvoston sihteerinä ja kirkkoherran sijaisena toimiminen. Lisäksi Outi toimii kirkon työnohjaajana.

Vapaa-aikaansa Outi viettää mielellään liikunnan parissa.