Lapsiparkki ja perhekahvila

ti 3.12. klo 10.00 – 14.00

Varissuon kirkko

Tervetuloa uuteen lapsiparkkiin ja perhekahvilaan Varissuon kirkolle. Parkissa on hyvää hoitoa ja mukavaa tekemistä lapsille sillä aikaa, kun vanhempi on asioilla. Lapsiparkkiin ilmoittaudutaan sen aukioloaikoina ja se on maksullinen. Perhekahvila on kaikille avoin, tarjolla on kahvia ja keksiä. Katso tästä lisätietoja.

Uusi lapsiparkki ja perhekahvila toimii MLL:n Varissuon paikallisyhdistyksen ja seurakunnan kanssa yhteistyönä Varissuon kirkon alakerrassa, Kousankatu 6.

Perhekahvila ja parkki on avoinna ma-to klo 10-14.

Perhekahvila on avoin kaikille. Tarjolla on kahvia ja keksiä.

Parkki on tarkoitettu 1½-6 -vuotiaille. Max hoitoaika 3 tuntia. Hinta MLL:n jäsenille 2 € ja muille 3 €.

Parkissa on hyvää hoitoa ja mukavaa tekemistä lapsille sillä aikaa, kun vanhempi on asioilla. Lapsiparkkiin voi ilmoittautua aukioloaikoina p. 045 231 5080. Parkkiin voi tuoda lapsen myös ilmoittamatta, mikäli tilaa on. Parkki sisältää välipalan.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Ota yhteyttä

kappalainen
Katariinanseurakunta

Outi Toljamo on erityisesti lasten ja perheiden pappi. Outin voit tavata esimerkiksi Varissuon perhekerhossa perjantaiaamuisin.

Outin työhön kuuluu myös hallinnon tehtäviä esim. seurakuntaneuvoston sihteerinä ja kirkkoherran sijaisena toimiminen. Lisäksi Outi toimii kirkon työnohjaajana.

Vapaa-aikaansa Outi viettää mielellään liikunnan parissa.