Messu, ensimmäisen adventin Hoosianna-kirkko

su 1.12. kello 10.00 - kello 11.30

Messu, ensimmäisen adventin Hoosianna-kirkko Pyhän Katariinan kirkko

Adventti aloittaa joulun odotuksen. Tänään, ensimmäisen adventtisunnuntain aiheena on "Kuninkaasi tulee nöyränä". Päätteeksi glögi- ja piparitarjoilu. Tervetuloa kirkkoon!

Messusta vastaa kirkkoherra Leena Kairavuo, ja häntä avustavat pastori Annika Forsström-Roivanen sekä pastori Jaana Rantala. Musiikissa kanttori Markku Lautjärvi. Messun jälkeen on kirkon eteisessä glögi- ja piparitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

 

"Hoosianna! huudetaan,
kuningas nyt saapuu tänne.
Tulkaa tietä raivaamaan
palmun lehvät käsissänne.
Tervehtikää saapujaa,
valtiaanne valitkaa."


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

Katso myös

su 2.2. klo 10.00

Martinkirkko

su 2.2. klo 10.00

Kaarinan kirkko

Yhteisvastuun aloitusmessu

Kristus, Jumalan kirkkauden säteily
su 2.2. klo 10.00

Turun tuomiokirkko

Yhteisvastuun 70v-juhlamessu

YLEn televisiokirkko. Messun jälkeen Tuomiokirkontorilla myynnissä hernesoppaa Yhteisvastuun hyväksi