Vierailu Turun ortodoksiseen kirkkoon

ti 12.11. kello 18.00

Vierailu Turun ortodoksiseen kirkkoon

Turun ortodoksinen Pyhän Aleksandran kirkko (Yliopistonkatu 19 B 3)

Lähde kanssamme vierailulle Turun ortodoksiseen Pyhän marttyyrikeisarinna Aleksandran kirkkoon. Ryhmänjohtajana pastori Kristiina Frondelius. Ensimmäiset 35 ilmoittautujaa mahtuu mukaan. Toimi nopeasti!

Tutustumisretki on maksuton. Vierailuryhmään mahtuu max. 35 ilmoittautunutta. Muista ilmoittautua seurakuntasihteerille p. 040 341 7350 (arkisin klo 9-15).


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.