Kestävä keskiviikko: Lähiruoka ja omavaraisuus

ke 6.11. kello 17.00 - kello 19.00

Diakoniakeskus

Oletko kiinnostunut ympäristön hyvinvoinnista ja arjen ekoteoista? Kaikki lähtee positiivisesta uteliaisuudesta ja pienistä askelista.

Kestävä keskiviikko - tapaamisten tarkoituksena on antaa vinkkejä kestävään elämiseen keskustelujen, konkreettisen tekemisen ja luentojen keinoin. Jokainen Kestävä keskiviikko toteutuu eri teeman mukaan ja jokaiseen kertaan on oma ilmoittautuminen. Voit siis tulla mukaan yksittäisiin itseäsi eniten puhutteleviin kertoihin tai halutessasi jokaiseen kertaan! Poikkeus: 6.11. Diakoniakeskuksessa osoite Puutarhakatu 22

Ilmoittautumiset: niina.torikka@evl.fi/0403417486 tai sonja.kankaanranta@evl.fi/0403417656

Keskiviikkoisin klo 17 – 19

 

6.11. Lähiruoka ja omavaraisuus (osoite Puutarhakatu 22).

iIlmoittautuminen 4.11. mennessä, paikkoja 15 henkilölle.

20.11. Vaateteollisuuden eettisyys ja tekstiilin uusi elämä

luennoitsijana luonto- ja ympäristöneuvojaopiskelija Eriika Yliniemi

Ilmoittautuminen 18.11. mennessä, paikkoja 30 henkilölle.

4.12. Kasvispohjaista juhlaruokaa - keskustellaan ja maistellaan

Ilmoittautuminen 2.12. mennessä, mukaan mahtuu 10 henkilöä.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

vaateavun toiminnanohjaaja
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Karderoopi

Niina Torikka on vaateavun toiminnanohjaaja. Niina pyörittää arkea usein hyvin vilkkaassa Karderoopissa (yhdessä Sonja Kankaanrannan kanssa). Hänen työtehtäviinsä kuuluvatkin laajasti talon eri toiminnot. Yhteisöllisyys, ihmisten ja luonnon hyvinvointi sekä ennakkoluulottomuus ovat asioita, joita Niina pitää tärkeinä, myös työssään. 

Vapaa-aikansa Niina viettää perheen, kulttuurin ja luonnon lähellä.  

Niinan työtehtäviin kuuluu Karderoopin vapaaehtoistehtävien koordinointi ja hän kuuleekin mielellään uudenlaisia ideoita ja toiveita. Jos sinulla on jokin idea, jonka haluaisit toteuttaa tai olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta Karderoopissa, ota yhteyttä Niinaan. Niinan saa kiinni puhelimitse, sähköpostitse tai poikkeamalla Karderoopiin talon aukioloaikoina tiistaista torstaihin klo 11–15.