Prinsessa ja sikopaimen lasten musiikkisatu Martinkirkossa

su 3.11. kello 13.30

Prinsessa ja sikopaimen lasten musiikkisatu Martinkirkossa Martinkirkko

Tervetuloa sukeltamaan lasten musiikkisatuun kirkkoon

Prinsessa ja sikopaimen on H. C. Andersenin Sikopaimen-tarinaan pohjautuva barokin ajan musiikin värittämä musiikkisatu, joka esitetään nyt ensimmäistä kertaa Martinkirkossa 3.11.2019 kahtena eri näytöksenä klo 13.30 ja 15.

Konsertti on suunnattu erityisesti päiväkoti-ikäisille sekä alakoulun 1.-4. luokkalaisille, mutta on mukavaa seurattavaa aivan kaikenikäisille.

Opettavainen tarina kertoo nirsosta ja koppavasta prinsessa Annelista sekä häneen rakastuneesta prinssi Urmaasta, jota pinnallinen Anneli ei huoli sulhasekseen tämän tuotua hänelle vääränlaisia kosintalahjoja. Urmas naamioituu köyhäksi sikopaimeneksi ja saa lopulta Annelin ymmärtämään, että elämässä oikeasti tärkeitä asioita ei voi mitata rahassa.

Musiikki ja tarina kietoutuvat konsertissa kiehtovaksi kokonaisuudeksi, jossa kertomuksen tärkeillä asioilla on kaikilla oma musiikillinen teemansa. Yleisökin pääsee osaksi konsertin kulkua muun muassa hoviväen roolissa taputtaen sekä tanssien.

Prinsessa ja sikopaimen -konsertissa esiintyvät Anni Elonen (viulu), Louna Hosia (sello ja jouhikko) sekä Julia Tamminen (cembalo ja urut). Konsertin kesto on n. 35 min ja siinä kuullaan musiikkia mm. Charpentierilta, Vivaldilta, Landilta, Lullylta, Bachilta ja Uccelinilta.

-Prinsessa ja sikopaimen lasten satu- ja barokkikonsertti Martinkirkossa (Huovinkatu 5, Turku) sunnuntaina 3.11. klo 13.30 ja 15. Vapaa pääsy.


Järjestäjä

Martinseurakunta

Katso myös

ti 19.11. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Suomen kanttorikuoron konsertti

Suomen kanttorikuoro esiintyy kansallispyhäkössä
su 24.11. klo 15.00

Maarian pappila ja talli

Key Ensemblen kartanokonsertti

Joulun odotusta Maarian pappilan tallissa
pe 29.11. klo 19.00 -20.00

Piikkiön kirkko

Hilpeä joulunavaus -konsertti

Joulu tulla jolkottaa, niin kuin sillä on tapana. Piikkiössä joulu polkaistaan käyntiin jo perinteeksi muodostuneella konsertilla.