Messu, Herättäjän kirkkopyhä ja seurat

su 27.10. kello 12.00 - kello 13.30

Messu, Herättäjän kirkkopyhä ja seurat Varissuon kirkko

Päivän aiheena "Usko ja epäusko". Kirkkopyhän saarnaajavieraana Jaana Rantala. Messun jälkeen Siioninvirsiseurat, puhujavieraana muun muassa arkkipiispa emeritus Jukka Paarma. Lämpimästi tervetuloa!

Varissuon kirkossa vietetään Herättäjän kirkkopyhää sunnuntaina 27.10. klo 12:00 alkavassa messussa, päivän aiheen ollessa Usko ja Epäusko.

Jumalanpalveluksessa saarnaa TM Jaana Rantala, liturgina toimii pastori Johanna Viirros ja musiikista vastaa kanttori Elina Kerokoski sekä Varissuon Veisaajat. Messun päätteeksi on tarjolla keittolounas.

Lounaan ja kahvien jälkeen pidetään seurat, jossa veisataan Siionin virsiä ja kuullaan pieniä puheita. Seurapuhujana kuullaan muun muassa arkkipiispa emeritus Jukka Paarmaa.

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.

Katso myös

la 16.11. klo 18.00 -18.40

Turun tuomiokirkko

Iltamessu

Lauantain iltaehtoollinen
la 16.11. klo 18.00 -20.00

Mikaelinkirkko

Taivas & Helvetti Tuomasmessu

Tuomasmessu yhdistää erilaisia perinteitä ja antaa tilaa rukoukselle sekä kohtaamiselle.
su 17.11. klo 10.00 -11.20

Turun tuomiokirkko

Messu

Suomen Reserviupseeriliiton maanpuolustusjuhlan juhlamessu