Kotiinpalaajat -bändin keikka

la 26.10. kello 18.00 - kello 19.30

Kotiinpalaajat -bändin keikka Pyhän Katariinan kirkko

Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat on kristillinen bändi Helsingistä ja Turusta. Yhtye perustettiin keväällä 2016. Yhtyeen näky on kertoa biiseillä ja keikoilla Jumalan rakkaudesta ja toivosta. Bändin musiikissa liikutaan popin ja rockin välimaastossa. Tervetuloa kuulolle. Vapaa pääsy!

Samuli Luomaranta & Kotiinpalaajat on verrattain uusi kristillinen bändi Helsingistä ja Turusta, ja sen musiikissa liikutaan popin ja rockin välimaastossa. Yhtye on julkaissut uunituoreen albuminsa ”Kaikki on hyvin” ja esiintyy levynjulkaisukiertueellaan Turussa Pyhän Katariinan kirkossa lauantaina 26.10. klo 18:00 alkavalla keikallaan.

Yhtyeen keulahahmo Samuli Luomaranta on tehnyt aiemmin pitkän uran gospelmuusikkona Saraste-yhtyeessä. Uuden Kotiinpalaajat -bändin kanssa syntyneet biisit kertovat elämästä, uskosta, Jumalasta ja taivaskaipuusta.

Luomarannan lauluissa ajetaan potkukelkalla järven yli, matkustetaan vesitornille tai Suomenlinnaan. Kaikessa on mukana kaikkivaltiaan Jumalan armollinen rakkaus pientä ihmistä kohtaan. Debyyttialbuminsa ”Hyvää elämää” bändi julkaisi joulukuussa 2016.

Kotiinpalaajat -kokoonpanossa esiintyvät Samuli Luomaranta, laulu, Miika Lamminmäki, kitara, Lauri Halme, basso ja Miika Luomaranta, rummut.

Bändin keikalle on vapaa pääsy. Käsiohjelma on maksullinen.

Tervetuloa kuulolle!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

Remo on kolmekymppinen aviomies, isä ja pastori, joka toimii Katariinanseurakunnassa nuorten ja nuorten aikuisten parissa. Remoa voisi kuvailla sosiaaliseksi ja ihmisläheiseksi persoonaksi, joka innostuu hyvistä ideoista. Hänelle musiikki on tärkeä osa elämää.

Remo uskoo seurakuntaan, joka haluaa tehdä rohkeasti uudenlaisia avauksia, tavoittaa irrallaan olevia ja tarjota hengellisen yhteisön erilaisille ihmisille.

Remon löydät myös Instagramista ja Twitteristä.

Instagram-ikoni  Twitter-ikoni

Katso myös

su 8.12. klo 15.00

Turun tuomiokirkko

G.A. Homilius: Jouluoratorio

Homiliuksen Jouluoratorion Suomen ensiesitys CCI-poikakuoron, NOVAn ja Oratorio-orkesterin voimin