"Voimaa hiljaisuudesta ja levosta" -retriitti

pe 25.10. kello 17.00 - su 27.10. kello 15.00

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Retriitissä saat päästää hetkeksi irti arjen kiireistä ja huolista. Sinulla on lupa pysähtyä, hiljentyä, levätä ja olla vain. Sinun ei tarvitse tehdä eikä suorittaa mitään. Saat hidastaa, asettua omaan luontaiseen rytmiisi ja ihmetellä ympäröivää maailmaa kaikilla aisteillasi.

Ohjaajana pastorit Miika Ahola ja Tiina Hallikainen.

Hinta: turkulaiset ja kaarinalaiset 102 € / 82 €, ulkopaikkakuntalaiset 130 € / 104 €. Alempi hinta koskee opiskelijoita, työttömiä ja eläkeläisiä.

Tervetuloa.


Järjestäjä

Tuomiokirkkoseurakunta

oppilaitospappi
Yhteinen kasvatustyö

Tiina Hallikainen on korkeakoulupappi, joka työskentelee Turun yliopistossa, Åbo Akademissa ja Novia Yrkeshögskolanissa. Korkeakoulupappina Tiina tukee opiskelijoiden ja oppilaitosten henkilökunnan kokonaisvaltaista hyvinvointia olemalla läsnä kampusten arjessa, tapahtumissa ja juhlissa.

Teologian lisäksi Tiina on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä, suomen kieltä, mediatutkimusta ja luovaa kirjoittamista. Hän iloitsee kaikista kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen liittyvistä työtehtävistä ja ohjaa mielellään esimerkiksi kirjoittamisen retriittejä. Vapaa-ajalla hän harrastaa hitaita aamuja kirjan ja kahvin kanssa, uusien matkojen suunnittelemista ja hiljaisuudessa omiin mietteisiinsä uppoutumista. Onnea ovat: käsin kirjoitetun kirjeen avaaminen, matkalle lähtemisen hetki, avariin maisemiin saapuminen, uuden kirjan aloittaminen.

Korkeakoulupapit tarjoavat maksutonta keskusteluapua opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökunnalle. Keskustelut perustuvat ehdottomaan luottamuksellisuuteen, turvallisen tilan ja syrjimättömyyden periaatteisiin.

Korkeakoulupapit ovat tavattavissa syys- ja kevätlukukauden aikana tiistaisin Kårenilla klo 13–15 ja Opiskelijakeskus Discossa torstaisin klo 12–14. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostitse. Seuraa korkeakoulupappeja Instassa ja Facebookissa!

Instagram-ikoni   Facebook-logo

Katso myös

to 21.11. klo 18.00 -20.00

Seurakuntien toimitalo

pe 22.11.2019 klo 17.00 - su 24.11.2019 klo 14.30

Tammilehto, Rymättylä

Elämän leipää - Hiljaisuuden retriitti

Rukoushetkissä ja virikepuheissa syvennymme Raamatun sanomaan elämän leivästä: ”Minä olen elämän leipä. Joka tulee minun luokseni, ei koskaan ole nälissään, ja joka uskoo minuun, ei enää koskaan ole janoissaan.” Tämän retriitin aterioissa on vaikutteita Raamatun ajan ruokaperinteestä. Raamatussa ihmisen perustarpeet, ruoka ja juoma, ovat Jumalan lahjaa ja siten pyhiä.
to 5.12. klo 18.00 -20.00

Seurakuntien toimitalo

Klubi-ilta: Adventin sanoma?

Miika johdattelee adventin sanoman äärelle.