Pop up -lepohetki

ke 23.10. kello 13.00 - kello 15.00

Pop up -lepohetki

Kampuskappeli

Tule levähtämään keskellä arkipäivää. Voimaa ja viisautta hiljaisuudesta. Mietiskely- ja rentoutusharjoituksia. Omaa aikaa. Kahvia, teetä, villasukat ja sohvannurkka.

Pop up -lepohetket opiskelijoille ja korkeakoulujen henkilökunnalle Kampuskappelilla lokakuun alusta alkaen, keskiviikkoisin klo 13 - 15.

klo 13 - 13.30 ohjattu mietiskely- tai rentoutusharjoitus

klo 13.30 - 15.00 omaa aikaa hiljaisuudessa

Voit piipahtaa tai jäädä.

Hiljaisuudessa saat vain oleilla tai reflektoida mietiskelyn herättämiä ajatuksia kirjoittaen tai taiteillen.

Hiljaisuudessa oleskelu ja mietiskely eivät ole ajan heittämistä hukkaan. Hiljaisuudessa voi oppia tietoista läsnäoloa ja myötätuntoista katselua omaa elämää ja toisia ihmisiä kohtaan. Hiljaisuudessa myös omat ajatukset, tarpeet ja unelmat kirkastuvat pikkuhiljaa.

järj. korkeakoulupapit

lisätietoja: korkeakoulupappi Tiina Hallikainen, tiina.hallikainen@evl.fi, 0403417308


Järjestäjä

Korkeakoulupapit

oppilaitospappi
Yhteinen kasvatustyö

Tiina Hallikainen on korkeakoulupappi, joka työskentelee Turun yliopistossa, Åbo Akademissa ja Novia Yrkeshögskolanissa. Korkeakoulupappina Tiina tukee opiskelijoiden ja oppilaitosten henkilökunnan kokonaisvaltaista hyvinvointia olemalla läsnä kampusten arjessa, tapahtumissa ja juhlissa.

Teologian lisäksi Tiina on opiskellut yleistä kirjallisuustiedettä, suomen kieltä, mediatutkimusta ja luovaa kirjoittamista. Hän iloitsee kaikista kirjallisuuteen ja kirjoittamiseen liittyvistä työtehtävistä ja ohjaa mielellään esimerkiksi kirjoittamisen retriittejä. Vapaa-ajalla hän harrastaa hitaita aamuja kirjan ja kahvin kanssa, uusien matkojen suunnittelemista ja hiljaisuudessa omiin mietteisiinsä uppoutumista. Onnea ovat: käsin kirjoitetun kirjeen avaaminen, matkalle lähtemisen hetki, avariin maisemiin saapuminen, uuden kirjan aloittaminen.

Korkeakoulupapit tarjoavat maksutonta keskusteluapua opiskelijoille ja oppilaitosten henkilökunnalle. Keskustelut perustuvat ehdottomaan luottamuksellisuuteen, turvallisen tilan ja syrjimättömyyden periaatteisiin.

Korkeakoulupapit ovat tavattavissa syys- ja kevätlukukauden aikana tiistaisin Kårenilla klo 13–15 ja Opiskelijakeskus Discossa torstaisin klo 12–14. Yhteyttä voi ottaa myös puhelimitse tai sähköpostitse. Seuraa korkeakoulupappeja Instassa ja Facebookissa!

Instagram-ikoni   Facebook-logo

Katso myös

su 17.11. klo 17.00 -18.30

Mikaelinkirkko

Mikaelmessu

Uusimuotoinen jumalanpalvelus, joka alkaa papin vitsillä ja päättyy iltapalaan kirkossa.
ke 20.11. klo 18.00 -21.00

Mikonmökki

Polun ilta

Polun ilta on nuorille aikuisille suunnattu kohtaamispaikka, jossa vietämme rentoa iltaa opetuksen, iltapalan ja yhteyden merkeissä.
su 24.11. klo 16.00 -17.00

Turun tuomiokirkko

Luottamuksen messu Turun tuomiokirkossa

Tervetuloa laulamaan Taizé-lauluja, hiljentymään ja nauttimaan pyhän kohtaamisesta katedraalin holvien alla.