Messu, työväen kirkkopyhä ja ohjelmalliset kirkkokahvit

su 20.10. kello 12.00 - kello 14.30

Messu, työväen kirkkopyhä ja ohjelmalliset kirkkokahvit Varissuon kirkko

Päivän aiheena "Rakkauden kaksoiskäsky". Kirkkopyhän saarnavieras on Ilkka Kantola. Messun jälkeen keittolounas ja kirkkokahvit sekä ohjelmaa ja puheita. Tervetuloa kirkkoon!

Varissuon kirkossa vietetään työväen kirkkopyhää sunnuntaina 20.10. klo 12:00 Lasse Heikkilän suomalaisen messun sävelin, päivän aiheen ollessa Rakkauden kaksoiskäsky. Jumalanpalveluksessa saarnaa Helsingin Diakonissalaitoksen diakoniajohtaja Ilkka Kantola, liturgina toimii pastori Johanna Viirros ja häntä avustaa pastori Kristiina Frondelius. Musiikista vastaa kanttori Elina Kerokoski sekä vieraileva Rafaelin enkelit -lauluryhmä.

Messun jälkeen on tarjolla keittolounasta sekä ohjelmalliset kirkkokahvit puheiden ja musiikkiesitysten kera. Puhujavieraaksi saapuu kansanedustaja Aki Lindén, joka kertoo eduskunnan ajankohtaisista kirkolliseen elämään liittyvistä asioista. Muita puheenvuoroja kuullaan kirjailija, pastori Heikki Palmulta sekä kirkkoherra emeritus Jarmo Saksmanilta. Musiikkiesityksiä on luvassa Rafaelin enkelit -lauluryhmän esittämänä. Tilaisuuden juontaa Päivi Salminen.

Lämpimästi tervetuloa!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kappalainen
Katariinanseurakunta

Johanna Viirros on Katariinan kappalainen, joka vastaa seurakunnassamme aikuisten pienryhmistä ja jumalanpalveluselämästä. Jos olet kiinnostunut osallistumaan vaikka säännöllisesti kokoontuvaan raamattupiiriin tai sinulla on ideoita erilaisiin kirkkopyhiin liittyen, kannattaa olla yhteydessä Johannaan.

Katso myös

la 16.11. klo 18.00 -18.40

Turun tuomiokirkko

Iltamessu

Lauantain iltaehtoollinen
la 16.11. klo 18.00 -20.00

Mikaelinkirkko

Taivas & Helvetti Tuomasmessu

Tuomasmessu yhdistää erilaisia perinteitä ja antaa tilaa rukoukselle sekä kohtaamiselle.
su 17.11. klo 10.00 -11.20

Turun tuomiokirkko

Messu

Suomen Reserviupseeriliiton maanpuolustusjuhlan juhlamessu