Käsityökahvittelut

to 10.10. kello 09.00 - kello 12.00

Karderoopi

Tervetuloa neulomaan/virkkaamaan lämmintä vaateapua lähimmäisillesi!

Syksyn ilmojen kylmetessä villasukkien, lapasten ja muiden lämpimien vaatteiden tarve kasvaa Karderoopissa. Nyt voit tulla tekemään omannäköistäsi vapaaehtoistyötä neuloen tai virkaten. Loka-marraskuun torstaisin Karderoopissa on avoimet käsityökahvittelut, jonne voi tulla omien neulepuikkojen tai virkkuukoukkujen kanssa tai lainata talon käsityövälineitä. Karderoopista löytyy lahjoituksena tulleita lankoja. Valmiit käsityöt jaetaan Karderoopissa diakoniatyön asiakkaille. Tapahtumissa ei ole ohjausta/opetusta.

Ei ilmoittautumista. Tarjolla kahvia ja teetä.
Käsityökahvittelut loka- ja marraskuussa torstaisin klo 9–12 Karderoopissa, os. Kaarlentie 2.

 

 

Vaateapu Karderoopissa jaetaan lahjoituksena tulleita vaatteita ja kodintarvikkeita niitä tarvitseville, osana Turun ja Kaarinan evankelis-luterilaisten seurakuntien diakoniatyötä. Olemme monipuolisen toiminnan paikka: vaateavun saamisen ja lahjoittamisen lisäksi tarjoamme mahdollisuuksia monenlaisiin vapaaehtoistehtäviin ja kaikille avoimiin ryhmätoimintoihin.


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

vaateavun toiminnanohjaaja
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Karderoopi

Sonja Kankaanranta on diakoni ja toimii vaateapu Karderoopin toiminnanohjaajana yhdessä Niina Torikan kanssa.

Vaateavun hyvä ja laadukas palvelu ja Karderoopin toimintojen kehittäminen on Sonjalle tärkeää. Vapaaehtoisten olennainen rooli ja merkitys toimintojen mahdollistajina ilahduttavat. Sonjan mielestä on mahtavaa, että Karderoopi on niin vilkas ja eläväinen talo. Sen takaavat aktiiviset ja monitaitoiset vapaaehtoiset sekä erilaisissa elämäntilanteissa olevat vaateavun asiakkaat ja lahjoittajat. Sonja on innoissaan myös kehittämismyönteisestä ilmapiiristä ja uusista mahdollisuuksista Karderoopin toiminnassa.

Voit olla Sonjaan yhteyksissä kaikenlaisissa vaateapuun liittyvissä asioissa – kysymyksiä, palautetta, yhteistyöideoita jne. otetaan lämpimästi vastaan! 

Katso myös

ke 11.12. klo 15.00 -17.00

Raunistulan seurakuntatalo

Kahvila ja avoimet ovet

Juttuseuraa ja kahvia keskiviikkoisin Raunistulassa!