Maksuton kirkkobussikuljetus vanhusten kirkkopyhään

su 6.10. kello 09.10

Maksuton kirkkobussikuljetus vanhusten kirkkopyhään

Varissuon kirkon alapiha

Maksuton kirkkobussikuljetus Pyhän Katariinan kirkkoon, jossa vietetään vanhusten kirkkopyhää. Katso tästä kirkkobussin reitti ja aikataulu:

Kirkkobussin reitti ja aikataulu:
Lähtö klo 9.10 reittiä: Varissuon kirkko ▪ Littoistentie ▪ Satakielenkatu ▪ Tilhenkatu ▪ Littoistentie ▪ Västäräkinkatu ▪ Jaanintie ▪ Karjakuja ▪ Säkönkatu ▪ Virmuntie ▪ Petkeltie ▪ Kuralankatu ▪ Kohmo ▪ Kuralankatu ▪ Vanha Hämeentie ▪ Tammitie ▪ Hakapellonkatu ▪ Pyhän Katariinan kirkko. Paluulähtö kirkkokahvien jälkeen noin klo 12.45.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

Katso myös

pe 6.12. klo 9.10

LÄHTÖ: Varissuon kirkon alapihan parkkialueelta

Maksuton kirkkobussikuljetus Pyhän Katariinan kirkkoon

Maksuton kirkkobussikuljetus Itsenäisyyspäivän jumalanpalvelukseen Pyhän Katariinan kirkkoon. Mahdollisuus myös tehdä ostoksia Joulutorilta.