Hiljaisuuden päivä

la 5.10. kello 09.00 - kello 19.00

Hiljaisuuden päivä Turun tuomiokirkko

Ilmoittautuminen on päättynyt

Hiljaisuuden päivä on pieni retriitti, jossa emme keskustele keskenään muuta kuin välttämättömät asiat. Vaikeneminen tekee mahdolliseksi sisäisen kuuntelun ja avoimena olon.

Päivä koostuu meditaatio- ja rukoushetkistä, aterioinnista ja kahvitteluista sakastin ullakolla ja hiljaisesta ajasta, jolloin on mahdollista hiljentyä itsekseen kirkossa tai lähteä ulkoilemaan vaikkapa Aurajokirantaan. Voit myös osallistua kehollisiin harjoitteisiin, joissa tutustutaan omaan kehoon pienten ja turvallisten liikkeiden avulla. Siksi on hyvä varata ylle rennot vaatteet ja sisätossut tai villasukat. Aamulla vietämme messua ruotsiksi ja illalla suomeksi ja näihin ehtoollishetkiin ovat kaikki tervetulleita. Hiljaisuuden päivään ilmoittautuneilta toivomme osallistumista koko päivän ajaksi.

Hinta 20 € sisältää kahdet kahvit ja lounaan. Päivää toteuttamassa ovat Björn Öhman, Pontus Anckar, Miika Ahola ja Päivi Vuorilehto. Ilmoittautua voi oheisen linkin avulla tai p. 040 3417207 Auli Hynönen-Rinne, auli.hynonen-rinne@evl.fi.

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Yhteinen diakonia- ja sielunhoitotyö

Sielunhoitotyö ja retriitit

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

ti 15.10. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Vesper

Rukoushetki Tuomiokirkon Tarkk'ampujan kappelissa
ke 16.10. klo 13.00 -15.00

Kampuskappeli

Pop up -lepohetki

Tule levähtämään keskellä arkipäivää. Voimaa ja viisautta hiljaisuudesta. Mietiskely- ja rentoutusharjoituksia. Omaa aikaa. Kahvia, teetä, villasukat ja sohvannurkka.
ke 16.10. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Vesper

Rukoushetki Tuomiokirkon Tarkk'ampujan kappelissa