Jaakko Paakkanen 50 v. juhlakonsertti

pe 27.9. kello 18.00 - kello 19.00

Jaakko Paakkanen 50 v. juhlakonsertti Mikaelinkirkko

Monipuolisessa konsertissa 50 vuotta täyttävän Jaakko Paakkasen musiikkia esittävät mm. Jippu, Silvia Koski, Marko Hakanpää, Jouni Kuorikoski, Eeva Paajanen, LauraMaria, Aboa Gospel sekä monet muut. Vapaa pääsy, ohjelmamyynti Tasaus-keräykselle.

Tule ja ylläty! Luvassa on ainutlaatuinen, värikäs ja syväluotaava läpileikkaus musiikkipappi Jaakko Paakkasen sävellyksistä viiden vuosikymmenen varrelta: reipasta kuorogospelia, herkkiä laulelmia, urku- ja pianosooloja, väkevää bluesia, myös ennen kuulematonta materiaalia! Kappalevalinnat heijastelevat myös välispiikeissä kuultavaa päivänsankarin tilintekoa omasta hengellisestä elämästä ylä- ja alamäkineen.

Esiintyjinä on niin rautaisia musiikin ammattilaisia kuin Jaakon lähipiiriin kuuluvia musiikin harrastajia. Luvassa on kolmen eri kokoonpanon comeback, joissa Jaakko itse on mukana, ja hän esiintyy myös yksin.

Juhlakonserttiin on vapaa pääsy. Käsiohjelmia myydään Suomen lähetysseuran Tasaus-keräyksen tukemiseksi (5€/10€). Tänä vuonna keräys auttaa köyhien maiden yhteisöjä ilmastonmuutokseen sopeutumisessa ja sen hillitsemisessä paikallisten kumppaneiden kanssa. Lue lisää siitä, miksi on oikein ja kohtuullista, että autamme heitä:

https://felm.suomenlahetysseura.fi/tasaus/

 

Linkki facebook-tapahtumaan


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

ti 18.6. klo 20.00

Turun tuomiokirkko

Turun tuomiokirkon Iltamusiikki

Urkumusiikkia Turun tuomiokirkossa kesätiistaisin klo 20, 18.6. esiintymässä Markku Hietaharju, Turku
ti 25.6. klo 20.00

Turun tuomiokirkko

Turun tuomiokirkon Iltamusiikki

Urkumusiikkia Turun tuomiokirkossa kesätiistaisin klo 20
ti 2.7. klo 20.00

Turun tuomiokirkko

Turun tuomiokirkon Iltamusiikki

Urkumusiikkia Turun tuomiokirkossa kesätiistaisin klo 20