Etsi ja löydä -lasten kirkko

su 22.9. kello 10.00 - kello 10.40

Etsi ja löydä -lasten kirkko Pyhän Katariinan kirkko

Messun sisältö on suunniteltu lapsia ajatellen; lauletaan lasten virsikirjasta, on laululeikkejä, piirtämistä, liikkumista, uskontunnustusjumppa ja välillä vaikka hyppimistä. Etsi ja löydä -kirkossa on myös hetki, jolloin lapset saavat etsiä kirkkoon piilotetun pienen esineen ja pitää sen itsellään. Kirkkohetken kesto noin 40 minuuttia. Päätteeksi jäätelöt/mehujäät. Tervetuloa kirkkoon - odotamme sinua!

Mukana Leena-pappi, Outi-pappi sekä Elina-kanttori. Tervetuloa mukaan lasten kirkkoon!


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

Katso myös

su 3.11. klo 17.00

Maarian kirkko

Lasten kirkko

Tutut laulut, rukoukset, ihmettely ja ilo kuuluvat Lasten kirkkoon!
su 1.12. klo 15.00 -17.00

Paattisten kirkko

Perhekirkko

Tervetuloa koko perheen kirkkohetkeen ensimmäisenä adventtina!
su 1.12. klo 18.00 -18.40

Turun tuomiokirkko

Hoosiannakirkko perheille

Ensimmäisen adventin kirkkojuhla lapsille ja lapsenmielisille