Anteeksiantamus ja syksyiset polut

pe 20.9. kello 17.00 - su 22.9. kello 14.00

Anteeksiantamus ja syksyiset polut

Tammilehto

Ilmoittaudu tästä

Hiljaisuutta syksyisessä luonnossa ja ajatuksia anteeksiantamuksen teemasta.

Hiljaisuuden retriitissä vetäydymme kuulostelemaan syksyn hiljaisuutta yhdessä toisten kanssa. Ohjaajina Outi Haijanen ja Anja Lindholm-Ventola. Hinta Turun ja Kaarinan srk:ien alueelta 102 €; opisk., eläk. ja työttömät 82 €. Muualta tuleville: 130 / 104 €. Hintaan sisältyy ohjelma, ateriat ja majoitus yhden hengen huoneessa omin liinavaattein, jotka voi myös vuokrata talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa. Ilmoittautumiset sähköisesti.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset myös: p. 040 3417207 tai auli.hynonen-rinne@evl.fi

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Sielunhoitotyö ja retriittityö

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

ke 4.9.2019 klo 17.00 - su 8.9.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

"Rauhallaan Hän virvoittaa."

Syksyinen Tammilehto kutsuu meitä lepoon. Retriittikausi alkaa yhtä päivää pidemmällä retriitillä, jota monet uskolliset kävijät ovat useasti toivoneet. Tämä antaa mahdollisuuden kokea päivä päivältä syvenevän hiljaisuuden virvoittava vaikutus. Voimme kelttiläisen rukoilijan tavoin kokea, miten "Rakkaudellaan Hän ympäröi...Ilollaan Hän seppelöi...Viisaudellaan Hän opastaa...Rauhallaan hän virvoittaa."
to 12.9.2019 klo 17.00 - su 15.9.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

"Auta minua luottamaan"

"Hiljainen luottamus on teidän voimanne." Näin sanoo profeetta Jesaja (Jes. 30:15). Miten me voisimme tuntea tällaista luottamusta - niin retriitin levossa kuin arjen haasteissakin? Sitä voimme yhdessä kysyä ja pyytää, vaikkapa kelttiläisen rukouksen sanoin: " Auta minua luottamaan / että minä olen sinun kanssasi / että minä olen sinun hoidossasi / että minä olen sinun rakkaudessasi / että me olemme yhtä."