Syyskesän lämpöä ja lempeää jazzia -konsertti

su 8.9. kello 19.00 - kello 20.15

Syyskesän lämpöä ja lempeää jazzia -konsertti Varissuon kirkko

Huipputason jazzmusiikkia ja syksyisen illan lempeää tunnelmaa on tarjolla, kun pitkän linjan muusikko, taiteilija Severi Pyysalo sekä samban sykkeen kasvatti, laulaja-lauluntekijä Sergio Machado konsertoivat yhdessä sunnuntaina 8.9. klo 19:00 Varissuon kirkossa.

Konsertin musiikki koostuu brasilialaisista bossa nova -klassikoista, brasilialaisesta ja suomalaisesta kansanmusiikista sekä Machadon ja Pyysalon sävellyksistä. Konsertissa kuullaan myös Pyysalon improvisaatio–osuuksia, jotka ilmentävät sekä suomalaiskansallista että afroamerikkalaista äänimaailmaa. Ohjelmisto täydentyy muun muassa säveltäjänimien Tom Jobim, Milton Nascimento, Baden Powel ja Joao Gilberto kappaleista.

Konsertin alussa esitellään ghanalaisen Armon päiväkodin ja koulun toimintaa ja kirkon aulassa on myynnissä afrikkalaisia tuotteita Armon päiväkodin hyväksi.

Konsertin käsiohjelma 10 euroa ennen konserttia ovelta.

 

JAZZKONSERTTI
Su 8.9. klo 19:00 Varissuon kirkko, Kousankatu 6, Turku


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kanttori
Katariinanseurakunta

Director cantus, musiikin maisteri Elina Kerokoski on Varissuon kirkon kanttori, joka toimii esilaulajana ja urkurina jumalanpalveluksissa sekä kirkollisissa toimituksissa, kuten hautajaisissa ja vihkitoimituksissa. Lisäksi hän vastaa Varissuon kirkossa järjestettävistä kirkkokonserteista.

Elina on äänialaltaan altto ja häntä saattaa kuulla myös solistina erilaisissa kirkkomusiikkiteoksissa, kuten esimerkiksi passioissa ja oratorioissa.

Katso myös

pe 15.11.2019 klo 16.00 - su 17.11.2019 klo 16.00

Gatorade Center ja Messukeskus

Maata Näkyvissä -festarit

Maata Näkyvissä -festarit kokoaa vuosittain noin 20000 nuorta. Vuonna 2019 Maata Näkyvissä -festarit järjestetään jo 35. kerran. Vuoden 2019 teema on Mitä mä pelkään?
ti 19.11. klo 18.00

Turun tuomiokirkko

Suomen kanttorikuoron konsertti

Suomen kanttorikuoro esiintyy kansallispyhäkössä
ke 4.12. klo 18.00 -19.00

Pyhän Katariinan kirkko

Konevitsa-kvartetin joulukonsertti

Ortodoksiluostareiden kirkkomusiikkia, venäläistä kansanmusiikkia sekä perinteisiä joululauluja taidokkaan Konevitsa-mieskvartetin esittämänä. Taivaallista musiikkia ja täydellistä äänien harmoniaa on luvassa illan konsertissa, jolloin pietarilainen huippulaulajien a cappella -yhtye konsertoi Laatokan Konevitsan luostarin hyväksi. Lämpimästi tervetuloa!