Armahtavan katseen messu

su 8.9. kello 10.00

Armahtavan katseen messu Kaarinan kirkko

Miten Luoja katsookaan luotujaan ja Ihmisen Poika kuormittuneita ihmisiä matkansa varrella? Voit tuoda mukanasi pari valokuvaa, joihin liittyville ihmisille ja asioille haluat pyytää esirukousta ja siunausta. Voit kertoa kuvista pienessä ryhmässä ennen ehtoollista ja ottaa ne mukaasi ehtoollispöytään, jossa luetaan esirukous ja siunaus.

Keittolounas ja Armahtavan katseen kurssilaisten näyttely seurakuntasalissa messun jälkeen.

Armahtavan katseen kurssi kokoontui keväällä kuusi kertaa Papinholmassa oman elämän voimauttavia valokuvia tutkimaan ja tekemään. Voimauttava valokuva on taide- ja sosiaalikasvattaja Miina Savolaisen kehittämä palkittu menetelmä, joka on monelle tuttu Maailman ihanin tyttö -valokuvista tai Valokuvan voimaa -televisiosarjasta. Siinä jokaisella on oikeus määritellä itse oma hyvänsä, ja valta-asetelmista luovutaan vastavuoroisuuden hyväksi. Näin valokuvaa voidaan käyttää turvallisesti oman identiteetin tutkimiseen ja vuorovaikutustaitojen parantamiseen ryhmässä tai kahden kesken.

www.voimauttavavalokuva.net yle.fi/aihe/valokuvan-voimaa


Järjestäjä

Kaarinan seurakunta

kappalainen
Kaarinan seurakunta

https://www.facebook.com/merja.auer

Katso myös

la 24.8. klo 16.30

Henrikinkirkko

Toivo, johon sinut on kutsuttu. Ilkka Rytilahti

Tapahtuma on osa Kansanlähetyksen ja Henrikinseurakunnan yhdessä järjestämää Raamattutapahtumaa Henrikinkirkossa. Tänä vuonna mennään Pintaa syvemmälle.
la 24.8. klo 18.00 -18.40

Turun tuomiokirkko

Iltamessu

Lauantain iltaehtoollinen
la 24.8. klo 18.00

Henrikinkirkko

Voittava perustus. Mika Poutala ja Junnu Aaltonen.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia. Tarjolla Raamattutunteja, rukousta ja musiikkia. Tilaisuuksiimme on vapaa pääsy. Henrikinkirkolle pääsee helposti busseilla 7, 9, 12, 61 ja 801. Tilaisuus on osa Kansanlähetyksen ja Henrikinseurakunnan järjestämää Turku-Aktiota.