Armahtavan katseen messu

su 8.9. kello 10.00

Armahtavan katseen messu Kaarinan kirkko

Miten Luoja katsookaan luotujaan ja Ihmisen Poika kuormittuneita ihmisiä matkansa varrella? Voit tuoda mukanasi pari valokuvaa, joihin liittyville ihmisille ja asioille haluat pyytää esirukousta ja siunausta. Voit kertoa kuvista pienessä ryhmässä ennen ehtoollista ja ottaa ne mukaasi ehtoollispöytään, jossa luetaan esirukous ja siunaus.

Keittolounas ja Armahtavan katseen kurssilaisten näyttely seurakuntasalissa messun jälkeen.

Armahtavan katseen kurssi kokoontui keväällä kuusi kertaa Papinholmassa oman elämän voimauttavia valokuvia tutkimaan ja tekemään. Voimauttava valokuva on taide- ja sosiaalikasvattaja Miina Savolaisen kehittämä palkittu menetelmä, joka on monelle tuttu Maailman ihanin tyttö -valokuvista tai Valokuvan voimaa -televisiosarjasta. Siinä jokaisella on oikeus määritellä itse oma hyvänsä, ja valta-asetelmista luovutaan vastavuoroisuuden hyväksi. Näin valokuvaa voidaan käyttää turvallisesti oman identiteetin tutkimiseen ja vuorovaikutustaitojen parantamiseen ryhmässä tai kahden kesken.

www.voimauttavavalokuva.net yle.fi/aihe/valokuvan-voimaa


Järjestäjä

Kaarinan seurakunta

kappalainen
Kaarinan seurakunta

https://www.facebook.com/merja.auer

Katso myös

ke 19.6. klo 8.00

Turun tuomiokirkko

Aamuehtoollinen

Keskiviikkoaamun ehtoollinen
ke 19.6. klo 11.00 -16.00

Turun tuomiokirkko , Domcafè

Domcafé avoinna

Tervetuloa nauttimaan hyvän tahdon kahvihetkestä Tuomiokirkon terassille ja tunnelmalliseen holvikellariin.
ke 19.6. klo 12.00 -17.00

Pyhän Katariinan kirkko

Kirkko avoinna, Tiekirkko-opas paikalla

Pyhän Katariinan kirkko on avoinna arkisin klo 12-17 (10.6.-9.8.), Tiekirkko-opas paikalla. Kirkossa on lapsille omia tutkimus- ja taiteilutehtäviä. Tervetuloa tutustumaan ja hiljentymään!