"Rauhallaan Hän virvoittaa."

ke 4.9. kello 17.00 - su 8.9. kello 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittautuminen on päättynyt

Syksyinen Tammilehto kutsuu meitä lepoon. Retriittikausi alkaa yhtä päivää pidemmällä retriitillä, jota monet uskolliset kävijät ovat useasti toivoneet. Tämä antaa mahdollisuuden kokea päivä päivältä syvenevän hiljaisuuden virvoittava vaikutus. Voimme kelttiläisen rukoilijan tavoin kokea, miten "Rakkaudellaan Hän ympäröi...Ilollaan Hän seppelöi...Viisaudellaan Hän opastaa...Rauhallaan hän virvoittaa."

Hiljaisuuden retriitin ohjaa Pirjo Lehtonen, avustajana Mereta Kotala ja musiikissa Jani & Kasper. Hinta: Turun ja Kaarinan seurakuntien alueelta 176 €, opisk., eläk. ja työttömät 143 €. Muualta tuleville 227 / 181 €. Hintaan kuuluu ohjelma, kasvis / kala-ateriat ja majoitus yhden hengen huoneissa omin liinavaattein, jotka voi varata talosta 10 euron hintaan ilmoittautuessa.

Kuva: Jussi Vierimaa

 

 

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Sielunhoitotyö ja retriittityö

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös

to 12.9.2019 klo 17.00 - su 15.9.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

"Auta minua luottamaan"

"Hiljainen luottamus on teidän voimanne." Näin sanoo profeetta Jesaja (Jes. 30:15). Miten me voisimme tuntea tällaista luottamusta - niin retriitin levossa kuin arjen haasteissakin? Sitä voimme yhdessä kysyä ja pyytää, vaikkapa kelttiläisen rukouksen sanoin: " Auta minua luottamaan / että minä olen sinun kanssasi / että minä olen sinun hoidossasi / että minä olen sinun rakkaudessasi / että me olemme yhtä."
pe 20.9.2019 klo 17.00 - su 22.9.2019 klo 14.00

Tammilehto

Anteeksiantamus ja syksyiset polut

Hiljaisuutta syksyisessä luonnossa ja ajatuksia anteeksiantamuksen teemasta.