Hiljaisuuden päivä Nummella

la 31.8. kello 10.00 - kello 17.30

Hiljaisuuden päivä Nummella Nummen seurakuntakoti

Kaipaatko hiljaisuutta, lepoa, pysähtymistä ja hengellistä hyvinvointia?

Päivä rytmittyy yhteisillä rukoushetkillä, lounaalla ja teehetkillä. Ammennamme näkökulmia Lutherin rukouksen teologiasta ja tutustumme Katekismusmeditaatioon. Hiljaisuuden päivä päättyy ehtoollishartauteen Pyhän Katariinan kirkossa.
Ohjaajina Kristiina Frondelius, Elina Kerokoski, Mari Heinonen.
Osallistumismaksu 15 € kattaa yhteisen aamupalan, lounaan sekä teet/kahvit. Ilmoittautumiset 23.7. - 19.8. katri.lautjarvi@evl.fi.

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

seurakuntasihteeri
Katariinanseurakunta
Seurakuntatyön erityispalvelut

Katariinanseurakunta

Katri Lautjärvi on Katariinan seurakunta- ja viestintäsihteeri ja hän työskentelee seurakuntatoimistossa Eerikinkatu 3:ssa. Katrilla on työkokemusta Katariinanseurakunnasta lähes kahdenkymmenen vuoden ajalta.

Katrin työpäivät koostuvat monipuolisista hallintoon, talouteen ja viestintään liittyvistä tehtävistä. Voit nähdä hänet seurakunnan toimistossa tekemässä mm. pöytäkirjan otteita, asiatarkastamassa laskuja, lähettämässä postia seurakuntalaisille, suunnittelemassa konserttijulistetta tai tekemässä Lilja-lehden ilmoituksia. Hän ottaa myös vastaan retki-ilmoittautumisia ja hallinnoi seurakunnan työntekijöiden varauskalentereita.

Katri koordinoi Katariinanseurakunnan viestintää eli päivittää seurakunnan nettisivuja ja kerää tiedotettavaa aineistoa eri viestimiin. Tavoitat Katrin arkisin virastoaikana puhelimitse numerosta 040 3417 350 tai sähköpostitse os. katri.lautjarvi@evl.fi.

Katso myös

ti 3.9. klo 15.00 -15.45

Turun tuomiokirkko

Yliopiston lukukauden avajaisjumalanpalvelus

Mitä, jos syksy alkaisi levolla, hiljaisuudella, rauhalla, siunauksella ja hyvillä ajatuksilla?
ke 2.10. klo 13.00 -15.00

Kampuskappeli

Pop up -lepohetki

Tule levähtämään keskellä arkipäivää. Voimaa ja viisautta hiljaisuudesta. Mietiskely- ja rentoutusharjoituksia. Omaa aikaa. Kahvia, teetä, villasukat ja sohvannurkka.