Lähetyksen kesäkahvila

ke 28.8. kello 13.00 - kello 15.00

Lähetyksen kesäkahvila Varissuon kirkko

Kahvila avoinna kesäkeskiviikkoisin 5.6.-28.8. klo 13-15 Varissuon kirkon alapihalla. Tarjolla kahvia, teetä, suolaista ja makeaa lähetyksen hyväksi. Vierailijoita läheltä ja kaukaa, yhteislaulua, hartautta ja mukavaa kahvitteluseuraa. Tervetuloa!

Kaikille avoin kahvila vauvasta vaariin. Tarjolla kahvia, teetä, makeaa ja suolaista. Vierailijoita läheltä ja kaukaa. Yhteislaulua, hartautta ja mukavaa yhdessäoloa. Martat ja muut seurakunnan vapaaehtoiset tarjoavat kahvit ym. Kahviraha menee Keniassa olevan kummityttömme Gracen hyväksi.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!

Katso myös

to 17.10. klo 13.00

Hepokullan seurakuntatalo

Lähetyspiiri Hepokullan srk-talolla

Maarian seurakunnan lähetystyötä tukeva piiri
to 17.10. klo 18.30 -20.00

Vähis, Vähä-Hämeenkatu 12

SANSA Toivoa Naisille - piiri

Kansainvälinen Toivoa naisille -työ toimii sen puolesta, että yhä useammat naiset ympäri maailmaa voisivat kuulla olevansa arvokkaista, saada toivon ja ihmisarvoisen elämän.
pe 18.10. klo 18.00 -20.00

Martin seurakuntatalo

Lähetyksen puuhapiiri

Piiri kokoontuu seurakuntatalon alakerrassa päiväkerhotiloissa. Kortti- ja koristeaskartelua ja erilaisten käsitöiden tekemistä lähetystyön hyväksi.