Lähetyksen kesäkahvila

ke 21.8. kello 13.00 - kello 15.00

Lähetyksen kesäkahvila Varissuon kirkko

Kahvila avoinna kesäkeskiviikkoisin 5.6.-28.8. klo 13-15 Varissuon kirkon alapihalla. Tarjolla kahvia, teetä, suolaista ja makeaa lähetyksen hyväksi. Vierailijoita läheltä ja kaukaa, yhteislaulua, hartautta ja mukavaa kahvitteluseuraa. Tänään Marja Soikkeli Sansasta tuo medialähetystyön terveiset Taiwanilta. Tervetuloa!

Kaikille avoin kahvila vauvasta vaariin. Tarjolla kahvia, teetä, makeaa ja suolaista. Vierailijoita läheltä ja kaukaa. Yhteislaulua, hartautta ja mukavaa yhdessäoloa. Martat ja muut seurakunnan vapaaehtoiset tarjoavat kahvit ym. Kahviraha menee Keniassa olevan kummityttömme Gracen hyväksi.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

nuorisotyönohjaaja, kansainvälisen työn koordinaattori
Katariinanseurakunta

Kirsti Thureson on seurakuntatyön konkari, joka tykkää olla varkkareiden ja nuorten kanssa ja oppia uutta. Kirsti on sosiaalinen ja iloinen ihminen, joka kaipaa joka päivä Herran armon lisäksi seikkailuja ja toimintaa.

Kirsti tykkää luonnosta, eri kulttuureista ja matkustelusta, Kesä ja ranta ovat ihmisen prasta aikaa. Vapaa-ajalla Kirsti harrastaa juoksua ja kuntosalilla käyntiä. Jos uskallat, voit haastaa Kirstin kädenvääntöön!

Katso myös

ke 21.8. klo 15.00 -19.00

Hennalan seurakuntakoti

Tervetuloa Hennalan kesäkahvilaan

Kahvia, saunomista ja mukavaa yhdessäoloa
ke 28.8. klo 13.00 -15.00

Varissuon kirkko

Lähetyksen kesäkahvila

Kahvila avoinna kesäkeskiviikkoisin 5.6.-28.8. klo 13-15 Varissuon kirkon alapihalla. Tarjolla kahvia, teetä, suolaista ja makeaa lähetyksen hyväksi. Vierailijoita läheltä ja kaukaa, yhteislaulua, hartautta ja mukavaa kahvitteluseuraa. Tervetuloa!