Kesäseurat

su 4.8. kello 15.00

Kesäseurat Katariinan pappila

Tervetuloa perinteisiin kesäseuroihin idylliseen Katariinan pappilan pihapiiriin. Puhujina mm. Rauno Vesti, Timo Rantanen ja Leena Kairavuo, musiikissa kanttori Markku Lautjärvi. Kahvitarjoilu, kirjapöytä. Yhteistyössä Katariinansrk ja Suomen Raamattuopisto. Tervetuloa!

.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.