Jumalan kämmenellä. Hiljaisuuden retriitti

pe 12.7. kello 17.00 - su 14.7. kello 14.00

Jumalan kämmenellä. Hiljaisuuden retriitti Sinapin leirikeskus

Ilmoittaudu tästä

Tutussa virressä lauletaan siitä miten olemme Jumalan kämmenellä. Siinä ei tarvitse pelätä, suorittaa, ei osata, ei olla hyvä uskovainen. Riittää, että saa vain olla, levätä, ihmetellä ja rentoutua ja antaa Jumalan johdattaa.

Retriitissä saat osallistua rukoushetkiin, joiden juuret juontuvat luostariperinteeseen ja kuulet ajatuksia retriitin teemasta. Halutessasi voit keskustella ohjaajien kanssa. Muuten ulkoilemme ja saunomme hiljaisuudessa ja aterioimme kaunista musiikkia kuunnellen.
Ohjaajina Anneli Leppänen ja Varpu Ruohonen.
Hinta Turun ja Kaarinan srky:n alueelta 102 €, opisk., tyött., eläk. 82 €. Muualta 130/104 €. Liinavaatteet voit tuoda mukanasi tai vuokrata talosta 10 € hintaan. Majoitus yhden hengen huoneissa. Aterioilla tarjolla maukasta kasvis + kalaruokaa.
 

https://www.turunseurakunnat.fi/tutki-uskoa/retriitit


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat

toimistosihteeri
Sielunhoitotyö ja retriittityö

Auli Hynönen-Rinne on seurakuntayhtymän sielunhoidon toimistosihteeri.

Aulilta voi kysyä puhelimella tai sähköpostilla retriiteistä Tammilehdossa ja Sinapin leirikeskuksessa, arkiretriiteistä ja Turun tuomiokirkossa järjestettävästä hiljaisuuden päivästä.

Aulille voi myös soittaa, kun on kokenut surua. Hän ohjaa parhaaseen mahdolliseen sururyhmään.

Auli on kiinnostunut kestävästä kehityksestä ja ympäristöasioista yksikkönsä ympäristövastaavana. Hän harrastaa kädentaitoja laidasta laitaan sekä pitää eläimistä ja luonnosta.

Katso myös