Varttuneen väen kesäretki Raumalle ja Eurajoelle

ma 3.6. kello 09.00 - kello 17.00

Varttuneen väen kesäretki Raumalle ja Eurajoelle

Retkikohteina ovat Rauman kirkko ja Vuojoen kartano, joissa opastukset. Lounas nautitaan ravintola Villa Tallbossa. Lähtö klo 9.00 Varissuon kirkolta. Takaisin ollaan n. klo 17.00. Retken hinta 30 euroa. Ilmoittautumiset seurakuntasihteerille p. 040 3417 350. Tervetuloa mukaan!

.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

diakoni, vanhustyön projektityöntekijä
Katariinanseurakunta

Annamaria Lehto on Katariinan vanhustyön projektidiakoni. Annamaria tekee kotikäyntejä vanhusten koteihin sekä vastaa ikäihmisten kerhoista, ryhmistä ja leireistä.

Annamariaan voit olla yhteydessä, jos olet yli 65-vuotias ja kaipaat luotettavaa keskustelukumppania. Annamaria voi auttaa myös löytämään juuri sinulle sopivan ryhmän seurakunnan laajasta vanhusten ryhmätoiminnasta. Annamarialle voi soittaa myös silloin, jos olet huolissasi tutun vanhuksen pärjäämisestä.

Annamaria on lämminsydäminen ihminen, jota on siunattu laulun ja soiton lahjoilla. Niissä tapahtumissa, joissa Annamaria on mukana, raikaa usein soitto, laulu ja nauru.

Katso myös

ma 27.5. klo 12.00 -13.30

Sokkelo, Jaanintie 36

Jaanin kerho varttuneelle väelle

Jaanin varttuneen väen kerho kokoontuu maanantaisin Sokkelossa (Jaanintie 36). Tervetuloa jutustelemaan ja kahvittelemaan!
ti 11.6. klo 8.00 -19.30

Retki Saariston Rengastielle

Lähde mukaan Mikaelinseurakunnan retkelle Saariston Rengastielle 11.6.2019. Reissulla näet oikean saariston – matkalla 8 lauttaa, tusina siltoja ja useita kyliä Kustavin kunnan ja Paraisten kaupungin alueilla. Matkalla mukana kirkkoherra Jouni Lehikoinen ja perhediakoni Pauliina Liukkonen.