Uskon Yö - avoin suunnittelupalaveri

pe 17.5. kello 16.30 - kello 18.00

Uskon Yö - avoin suunnittelupalaveri Mikaelin seurakuntakoti

Taide, luomakunta ja yhteinen tulevaisuutemme. Tule mukaan toteuttamaan Uskon Yö-tapahtumaa Mikaelinseurakuntaan.

Mikaelinseurakunta osallistuu maanlaajuiseen Uskon Yö-tapahtumaan 26.10.

Tule mukaan ideoimaan ja toteuttamaan tapahtumaa. Ensimmäinen avoin suunnittelupalaveri pidetään perjantaina 17.5. klo 16:30 alkaen Mikaelin seurakuntakodin Klubi-tilassa.

Taide uskon ilmentäjänä

Uskon Yö on maanlaajuinen seurakuntatapahtuma, joka järjestettiin ensimmäisen kerran syksyllä 2015, mutta tapahtuman juuret ulottuvat 20 vuoden taakse Vivamoon, missä järjestettiin v. 1999 ensimmäinen Uskon Yö.

Tapahtumissa seurakunnat kutsuvat eri alojen taiteilijoita tekemään yhdessä hyvää oman paikkakunnan kirkon suojissa. Tapahtuman mahdollinen tuotto voidaan ohjata  seurakunnan ja illan taiteilijoiden yhdessä valitsemaan kohteeseen.

Tänä vuonna teemana on "Luomakunta ja yhteinen tulevaisuutemme".

Uskon yö 20 v kutsuu rukoukseen ja toimintaan koko luomakunnan puolesta

Taiteilijat jatkavat Luojan luomistyötä ja he kutsuvat kaikkia katsomaan Luojan luomistyön monimuotoista kauneutta ja rohkaisevat suojelemaan ja varjelemaan luomakuntaa, jonka Kristus on lunastanut.

Uskon Yössä voimme yhdessä pysähtyä ihastelemaan Luojan käden jälkiä luomakunnassa erilaisin luovuuden keinoin.

Kutsumme seurakuntia kautta maan järjestämään saman aikaisesti 26.10. illan yhteistyössä paikallisten taitelijoiden ja taiteen harrastajien kanssa. Kukin seurakunta vastaa oman tapahtumansa järjestämisestä.  Illoissa voidaan kerätä varoja johonkin oman paikkakunnan kohteeseen tai luontoon liittyvään kohteeseen.

Tietoa tapahtumasta


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat

Kansan Raamattuseura