Hyvänmielen vertaisryhmä

to 16.5. kello 13.00 - kello 15.00

Varissuon kirkko

Kaipaatko juttukaveria ja virkistystä viikkoosi? Hyvänmielen hengellisessä ryhmässä vaihdetaan arjen kuulumisia, tsempataan selviämään arjessa ja luodaan parempaa huomista. Torstaisin klo 13-15 Varissuon kirkon alakerran olkkarissa. Sydämellisesti tervetuloa!

.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

diakoni
Katariinanseurakunta

Hanna Boateng on seurakunnan diakoni, joka vastaa mm. vapaaehtoistyöntekijöiden rekrytoinnista, päihdetyöstä sekä hyvän mielen työstä ja leireistä.

Hanna tekee vastaanottotyötä Varissuon kirkolla, Hannunniitun seurakuntatalolla ja Turun A-Killassa (keskustelut, taloudellinen avustaminen, neuvonta, hengellisyys)

Hannan sydäntä lähellä on kansainvälisyys ja erityisesti kuuroille ghanalaisille lapsille tarkoitettu Armon päiväkoti ja koulu (Facebook: House of Grace School for Deaf).

Hannan työkieliä ovat suomen lisäksi englanti ja suomalainen viittomakieli.

Varaa aika diakoniavastaanotolle ti ja pe klo 10-11.30 numerosta 040 341 7172 tai Varissuon diakoniatoimistolta (Kousankatu 6). 

Katso myös

ma 27.5. klo 16.30 -18.00

Varissuon kirkko

Lähimmäisvapaaehtoiset

Yksinäisen ystävänä toimivat voivat vaihtaa kuulumisia omista kokemuksistaan toisen ihmisen tukena ja saavat itse tukea omaan jaksamiseen. Lisäksi juomme yhdessä kahvit ja hiljennymme hartauteen.
ma 27.5. klo 17.00 -19.00

Mikonmökki

Ihmisen ilta

Ihmisen ilta on keskustelua elämästä, sen kivuista, haasteista ja niiden voittamisesta.
ma 3.6. klo 17.00 -19.00

Mikonmökki

Ihmisen ilta

Ihmisen ilta on keskustelua elämästä, sen kivuista, haasteista ja niiden voittamisesta.