Messu

su 5.5. kello 10.00 - kello 11.30

Messu Pyhän Katariinan kirkko

"Kaitse, Jeesus, paimen hyvä, laumassasi minua, eksyvä ja erehtyvä olen ilman sinua." Päivän aiheena "Hyvä paimen". Tervetuloa mukaan messuun!

Messun toimittaa Martti Haltia avustajanaan Annika Forsström-Roivanen. Musiikista vastaa Markku Lautjärvi.


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

Vs. seurakuntapastori
Katariinanseurakunta

 

Martti Haltia on Katariinan seurakunnan lasten ja lapsiperheiden pappi. Martti tekee töitä perhekerholaisten, eskareiden, päiväkotilaisten ja vauvojen – siis alle kouluikäisten lasten kanssa (ja välillä ylikin).

 

Jeesus pyysi päästämään lapset luokseen. Martti miettii työssään miten tämä nykyään parhaiten toteutuu. Nykykielellä ilmaistuna Martti pitää huolta lasten positiivisesta uskonnonvapaudesta. Tärkeää on myös, ettei ketään tuoda Jeesuksen luo vasten tahtoaan. 

 

Marttiin voit olla yhteydessä, jos kaipaat tietoa seurakunnan lapsityöstä tai sinulla on ideoita sen kehittämiseksi. Lapset ovat Martin erityinen vastuualue, mutta seurakuntapappina tapaat hänet messussa ja mutenkin seurakuntaelämässä. Voit olla häneen yhteydessä, jos kaipaat luottamuksellista  keskusteluapua - olet sitten minkä ikäinen tahansa.

 

Martti pitää tarinoista ja asioiden pohtimisesta. Lapsityössä parasta ovat lasten esittämät vaikeat ja mielenkiintoiset kysymykset Jumalasta, elämästä, kuolemasta, taivaasta, luomisesta, hyvästä ja pahasta.

 

Silloin kun ei ole töissä (ja joskus silloinkin) Martti harrastaa monenlaisia pelejä. Hän pitää luonnossa liikkumista ja muuttaa aina kesäksi veneeseen asumaan.

 

 

 

Katso myös

su 21.4. klo 9.10 -23.59

Varissuon kirkko

Maksuton kirkkobussi Pyhän Katariinan kirkkoon klo 9.10

Maksuton kirkkobussikuljetus Pyhän Katariinan kirkon pääsiäisen juhlamessuun lähtee klo 9:10 Varissuon kirkon alapihalta. Tervetuloa kyytiin myös reitin varrelta, katso tarkempi kirkkobussireitti tästä.
su 21.4. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!