Pääsiäisen juhlamessu

su 21.4. kello 10.00 - kello 11.30

Pääsiäisen juhlamessu Pyhän Katariinan kirkko

Pääsiäisen kirkas aamu koittaa, väistyy yön ja pimeyden valta. Taivaan enkeli on viestin tuonut: Kristus on ylösnoussut!

Messun liturgina toimii Leena Kairavuo, Kristiina Frondelius saarnaa. Musiikista vastaa Markku Lautjärvi yhdessä Pyhän Katariinan kuoron kanssa.

Messun jälkeen yhteinen pääsiäisateria pappilassa.

Maksuton kirkkobussi lähtee Varissuolta klo 9.10. 
 


Järjestäjä

Katariinanseurakunta

kirkkoherra
Katariinanseurakunta
PL 922
20101 Turku

Leena Kairavuo on Katariinanseurakunnan kirkkoherra eli seurakunnan johtaja. Jos sinulla on ideoita ja toiveita seurakunnalle, etkä tiedä, kenelle asia kuuluu, voit aina olla yhteydessä Leenaan. Leena kuuntelee mielellään ajatuksiasi ja osaa ohjata kaikki yhteydenotot oikeisiin osoitteisiin.

 

Leena on myös yksi seurakunnan papeista, joten hänet voi tavata muun muassa jumalanpalveluksissa - niin työtehtävissä kuin kirkon penkissäkin. Leena on innostunut monipuolisesta jumalanpalveluselämästä ja seurakunnan kehittämisestä. Vapaa-ajallaan Leena tapaa ystäviään ja viettää aikaa perheensä kanssa.

 

Erityisenä vastuuna Leenalla on seurakunnan hallinto ja henkilöstöhallinto. Leena toimii myös seurakuntaneuvoston puheenjohtajana ja Turun ja Kaariinan seurakuntien kirkkoherrojen kokouksen puheenjohtajana.

Katso myös

ke 27.3. klo 19.00

Maarian kirkko

Ristintien hartaus

Paastonajan Ristientien hartaus kutsuu luokseen hiljentymään pääsiäistä kohti kuljettaessa
su 31.3. klo 10.00 -11.30

Pyhän Katariinan kirkko

Leipäsunnuntain messu

Paaston puolivälissä Raamatun tekstit puhuvat siitä, kuinka Jeesus on elämän leipä. Jeesus jakaa meille lahjojaan, siksi meidän tehtävämme on jakaa omastamme sitä hyvää, mitä olemme lahjaksi saaneet.
su 31.3. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!