Pääsiäismyyjäiset Martin seurakuntatalolla

ti 16.4. kello 17.00 - kello 20.00

Pääsiäismyyjäiset Martin seurakuntatalolla Martin seurakuntatalo

Martinseurakunta järjestää jälleen kaksipäiväiset pääsiäismyyjäiset Martinseurakuntatalolla ti 16.4. ja ke 17.4. klo 17-20

-Perinteisesti myyjäisiin on osallistunut satoja turkulaisia joka pääsiäinen. Martin pääsiäismyyjäiset ovatkin monelle perheelle se lähtölaukaus pääsiäisvalmisteluihin, kertoo Martinseurakunnan lähetyssihteeri Mirja Metso.

Myyjäisten tarjonta on hyvin monipuolinen. Myyjäisistä löytyy mm. leivonnaisia, pääsiäiskortteja, villasukkia ja paljon muuta. Seurakuntatalolla on myös pääsiäiskahvila ja paljon erilaisia arpajaisia.

Samaan aikaan molempina päivinä seurakuntasalin puolella esitetään seurakuntien Kas Kummaa -nukketeatterin ”Pääsiäisriemu”-nimistä näytelmää klo 17.30, 18.15 ja 19.00. Hauska näytelmä sopii koko perheelle ja ihan kaikenikäisille. Näytelmää katsomaan on vapaa pääsy ja se kestää noin 25 minuuttia. Kertomus pohjautuu uudistettuun ”Lapsen Raamattu” -kirjaan.

Myyjäisten toteuttamisesta vastaavat lukuisa joukko vapaaehtoisia ja myyjäiset järjestää yhteistyössä Martinseurakunnan lähetys- ja diakoniatyö. Myyjäisten tuotto ohjataan seurakunnan diakonia- ja  lähetystyön tukemiseksi niin kotimaassa kuin ulkomailla.

Martinseurakunnan pääsiäimyyjäiset Martinseurakuntatalolla ti 16.4. ja ke 17.4. klo 17- 20


Järjestäjä

Martinseurakunta

Katso myös

su 21.4. klo 15.00

Turun tuomiokirkko

Pääsiäisen perhemessu

Pääsiäisen perhemessu pienemmille kirkkovieraille
su 21.4. klo 16.00 -18.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Pääsiäisen Missiomessu Hirvensalon kirkolla

Missiomessu on vapaamuotoinen messu, jota seurakuntalaiset ovat rakentamassa. Tarjolla puhetta ja laulua, rukousta ja ylistystä. Lapsille pyhäkoulu, kaikille ehtoollinen ja iltapala.
ma 22.4. klo 10.00

Toisen pääsiäispäivän perhemessu Martinkirkossa

Perhemessu kutsuu nimensä mukaisesti myös perheet messuun