Orastavaa - runoa ja musiikkia kirkkovuodesta

su 14.4. kello 15.00 - kello 16.00

Henrikinkirkon seurakuntasalit

Pirjo Vahtolan kirjoittamia runoja kirkkovuoden mukaan lausuvat Maaret Perälä, Sirkka Vepsä ja Pirjo Vahtola. Musiikissa gospelhenkisiä lauluja tulkitsee laulu- ja soitinyhtye The Blond Aleksandra Auni Frantti, Varpu Ruohonen ja Lasse Vahtola. Ohjelma lähetyksen hyväksi.

Esitys alkaa palmusunnuntaista ja siihen liittyvistä evankeliumin kertomuksista. Noin tunnin aikana esitys kuljettaa kuulijan runojen ja musiikin mukana koko kirkkovuoden ja sen tapahtumien halki, kunnes ympyrä sulkeutuu - ollaan taas paastonajan lopussa. Kaikki runot ja #runosaarnat ovat rovasti Pirjo Vahtolan kirjoittamia. Musiikkina on muutama tuttu virsi sekä laulu- ja soitinyhtye The Blond Aleksandran, Auni Frantti, Varpu Ruohonen, Lasse Vahtola, tulkitsemia gospelhenkisiä lauluja. Lausujat ovat Turun Lausuntakerhosta Maaret Perälä, Sirkka Vepsä ja Pirjo Vahtola. Ohjaus Maaret Perälä.
 
Ohjelmalehtien tuotto lähetyksen hyväksi.


Järjestäjä

Henrikinseurakunta

Katso myös

su 24.2. klo 16.00 -17.00

Turun tuomiokirkko

Luottamuksen messu - Mass of Trust

Messu Taizé-musiikilla Turun tuomiokirkossa.
ke 27.2. klo 18.00 -19.15

Mikaelinkirkko

Haavani on lahjani -ilta

Jipun luotsaamat illat keskustelun ja musiikin parissa jatkuvat.
su 3.3. klo 13.00 -14.00

Suikkilan seurakuntakoti

Laskiaissunnuntain kitarakonsertti

Laskiaissunnuntaina saa nauttia Maria Sapelkinan klassisesta kitaramusiikkikonsertista ja sen jälkeen herkutella laskiaispullakahveilla.