Marian ilmestyspäivän messu Martinkirkossa

su 24.3. kello 10.00

Marian ilmestyspäivän messu Martinkirkossa Martinkirkko

Tervetuloa hiljentymään pyhän äärelle

"Jumala lähetti enkeli Gabrielin Nasaretin kaupunkiin Galileaan neitsyen luo, jonka nimi oli Maria. Maria oli kihlattu Daavidin sukuun kuuluvalle Joosefille. Enkeli tuli sisään hänen luokseen ja sanoi: ”Ole tervehditty, Maria, sinä armon saanut! Herra kanssasi!” Nämä sanat saivat Marian hämmennyksiin, ja hän ihmetteli, mitä sellainen tervehdys mahtoi merkitä. Mutta enkeli jatkoi: ”Älä pelkää, Maria, Jumala on suonut sinulle armonsa. Sinä tulet raskaaksi ja synnytät pojan, ja sinä annat hänelle nimeksi Jeesus."

Marian ilmestyspäivän messussa toimii liturgina ja saarna pastori Ilona Hägglund. Messussa avustavat pastori Jukka Hildén ja lähetyssihteeri Mirja Metso. Musiikista vastaavat kanttorit Mikko Salakari ja Timo Ustjugov sekä Martinkirkon kuoro. Mukana messussa myös rippikouluryhmä 503.


Järjestäjä

Martinseurakunta

Katso myös

su 21.4. klo 9.10 -23.59

Varissuon kirkko

Maksuton kirkkobussi Pyhän Katariinan kirkkoon klo 9.10

Maksuton kirkkobussikuljetus Pyhän Katariinan kirkon pääsiäisen juhlamessuun lähtee klo 9:10 Varissuon kirkon alapihalta. Tervetuloa kyytiin myös reitin varrelta, katso tarkempi kirkkobussireitti tästä.
su 21.4. klo 10.00

Maarian kirkko

Messu

Tervetuloa messuun Maarian keskiaikaiseen kirkkoon!