Turku rukoilee -rukouspäivä "Turku Jeesukselle"

la 23.3. kello 10.00 - kello 16.00

Turku rukoilee -rukouspäivä Varissuon kirkko

Kevään Turku rukoilee –päivän päävieraana on pastori Medad Birungi Ugandasta. Tapahtuman teemana on ”Turku Jeesukselle”. Birungi on tunnettu Suomen ystävä ja erityisesti Turku on ollut rukouksissa hänen sydämellään.

Turku rukoilee on kristittyjen yhteinen rukouspäivä. Rukousjohtaja, pastori Medad Birungi tulee Ugandan herätyksen keskeltä. Hänen sydämellään on erityisesti Suomi ja Turku. Hän on myös kutsunut tuhansia rukoilijoita Ugandassa rukoilemaan Turun puolesta, jotta Jeesuksen Valo saisi loistaa pimeässä: Turku kuuluu Jeesukselle!

Päivä rakentuu Medadin opetuksista ja yhteisestä rukouksesta. Välissä pidetään noin tunnin mittainen ruokatauko, jonka aikana osallistujat voivat omakustanteisesti ruokailla lähialueen ravintoloissa.

Päivässä mukana myös Pasi Jaakkola, Kristiina Frondelius ja Pekka Heikkilä.

Linkki Turku mission sivuille


Järjestäjä

Kaikki seurakunnat Turkumissio

ma. seurakuntapastori, aikuiset
Katariinanseurakunta

Kristiina Frondelius on Katariinan pappi, joka vastaa Katariinassa erityisesti aikuisten parissa ja aikuisten kanssa tapahtuvasta työstä. Jos olet aikuinen ja etsit paikkaasi seurakunnassa, kannattaa olla rohkeasti yhteydessä Kristiinaan.

Kristiina on kiinnostunut mm. lasten ja perheiden hyvinvoinnista, kristillisestä mystiikasta ja ignatiaanisesta spiritualiteetista. Hänen tehtäviinsä Katariinassa kuuluu myös hiljaisuuden työ eli hengellisen elämän hoitamista ja spiritualiteetin vaalimista palvelevien hetkien, ryhmien, päivien ja retriittien mahdollistaminen. 

Kristiina tykkää latinomusiikista, huumorin pilkkeestä ja ihmisistä, jotka osaavat nauraa myös itselleen. Pappina Kristiina haluaa olla vahvistamassa uskoa ja luottamusta Jumalaan sielläkin, missä ei jakseta uskoa.

Katso myös

su 21.4. klo 16.00 -18.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Pääsiäisen Missiomessu Hirvensalon kirkolla

Missiomessu on vapaamuotoinen messu, jota seurakuntalaiset ovat rakentamassa. Tarjolla puhetta ja laulua, rukousta ja ylistystä. Lapsille pyhäkoulu, kaikille ehtoollinen ja iltapala.
ke 24.4. klo 16.05 -16.50

Mikaelinkirkko

Iltapäivän rukoushetki

Vapaamuotoisessa rukoushetkessä ylistämme Jumalaa ja rukoilemme vapaasti eri teemojen puolesta.
to 25.4. klo 18.00 -20.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Rukouspysäkki

Rukouspysäkki sinulle, jota rukous kiinnostaa