Kirkko kohtaa eduskuntavaalit

su 17.3. kello 18.00 - kello 19.30

Kirkko kohtaa eduskuntavaalit Mikaelinkirkko

Kevätkauden toinen kirkko kohtaa -ilta nostaa esille eduskuntavaalit ja kirkon aseman. Mukana keskustelemassa joukko eturivin politikkoja.

Kirkko on ajansivu ollut keskeinen vaikuttaja ja toimija yhteiskunnassa. Kirkon arvot, työ ja toiminta ovat koskettaneet laajasti koko kansaa. Perinteiset elämän mallit ja maailma ovat kuitenkin tänä päivänä kovassa murroksessa ja muutoksessa. Tämän keskellä Illassa kysytään yhteiskunnallisilta päättäjiltä päivänpolttavasti  "Onko kirkolla enää paikkaa yhteiskunnassa?".

Keskustelua luotsaa kirkkoherra, rovasti Jouni Lehikoinen. Musiikillisista välipaloista vastaa lauluillaan musiikkievankelista Jippu. Tilaisuudessa on kahvitarjolu. Vapaaehtoinen kahviraha seniorityön tukemiseen Turun Mikaelinseurakunnassa. 


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta

Katso myös

to 21.3.2019 klo 17.00 - su 24.3.2019 klo 14.00

Rymättylä, Tammilehto

"Hän käy kanssamme vieläkin."

Retriitti kutsuu meitä hiljentymiseen, lepoon ja luottamukseen. Riippumatta omasta elämäntilanteestamme, omasta elinympäristöstämme tai maailmantilasta meitä rohkaistaan uskomaan todeksi Raamatun sana. Elämämme kaikissa vaiheissa Kristus on kanssamme – tänäänkin.
pe 22.3. klo 8.30 -9.00

Henrikinkirkko

Hyvää huomenta Turku!

Aamun äänenavaus Henrikinkirkon Ruususalissa. Teemme ääniharjoituksia ja laulamme tuttuja ja tuntemattomia lauluja.
pe 22.3. klo 10.00 -14.00

Hirvensalon kirkko ja seurakuntakeskus

Ankkuri-kahvila

Piipahda kahvikupilliselle Ankkuri-kahvilaan. Tarjolla pientä suolaista ja makeaa. Lapsille oma leikkinurkka.