Bibliodraamapäivät – Unennäkijä Joosef

la 16.3. kello 13.00 - kello 17.00

Hennalan seurakuntakoti

Bibliodraamapäivillä la 9.3. ja 16.3. Raamatun tekstiin syvennytään eläytymisen ja toiminnallisten menetelmien kautta. Ilmoittaudu mukaan 28.2. mennessä.

Bibliodraamapäiville voi osallistua kuka tahansa, joka haluaa tutustua tarinaan hieman eri tavoin kuin tavallisesti. Eläytymisen ja toiminnallisten menetelmien kautta voidaan käyttää kuvia ja musiikkia. Tekstiä ei analysoida yhdessä, vaan jokainen löytää oman tulkintansa eläytymisen ja yhteisen jakamisen kautta. Osallistuminen ei edellytä tekstin tuntemista eikä draama- tai muitakaan taitoja.

Tapahtumapäivät ovat lauantait 9.3. ja 16.3. Päivät jakautuvat kahteen työskentelyosioon, joiden välissä nautitaan välipalaa. Suositeltavaa on osallistua molempiin päiviin, mutta voit tulla mukaan myös vain toisena päivänä. Osallistuminen on maksutonta ja mukaan mahtuu 12 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Ilmoittaudu mukaan 28.2. mennessä sähköpostitse osoitteeseen hannele.lund@evl.fi. Jos noudatat eritysruokavaliota, kerrothan siitä ilmoittautumisviestissäsi.


Järjestäjä

Martinseurakunta

johtava nuorisotyönohjaaja
Martinseurakunta

rippikouluvastaava

Katso myös