Hiljaisen rukouslaulun retriitti

pe 15.3. kello 17.00 - su 17.3. kello 14.30

Hiljaisen rukouslaulun retriitti

Tammilehto, Rymättylä

Ilmoittaudu tästä

Muista minua - memento mei Retriitin rukoushetkissä lauletaan lohduttavia psalmeja ja pieniä rukoushuokauksia, kuten ”muista minua, kun tulet valtakuntaasi.” Keskiaikaisiin sävelmiin voi osallistua laulamalla tai niissä lepäämällä ja kuuntelemalla.

 

Ohjaajina toimivat Hilkka-Liisa Vuori ja Päivi Vuorilehto. Retriitissä osallistujat eivät keskustele keskenään, mutta halutessasi voit varata keskusteluajan ohjaajan kanssa.

Hinta Turun ja Kaarinan seurakuntayhtymän alueelta tuleville 146 €, opiskelijat,työttömät ja eläkeläiset 126 €, ulkopaikkakuntalaisten vastaavat hinnat 174 / 148 €. Hintaan sisältyy majoitus yhden hengen huoneissa, ateriat ja ohjelma. Ilmoittautumiset miel. viimeistään kaksi viikkoa ennen. Rymättylään pääsee bussilla Turun keskustasta.

Kuva: Annika Määttänen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Turun seurakunnat / retriitit


Järjestäjä

Turun ja Kaarinan seurakunnat

Katso myös

to 21.3.2019 klo 17.00 - su 24.3.2019 klo 14.00

Rymättylä, Tammilehto

"Hän käy kanssamme vieläkin."

Retriitti kutsuu meitä hiljentymiseen, lepoon ja luottamukseen. Riippumatta omasta elämäntilanteestamme, omasta elinympäristöstämme tai maailmantilasta meitä rohkaistaan uskomaan todeksi Raamatun sana. Elämämme kaikissa vaiheissa Kristus on kanssamme – tänäänkin.
pe 29.3.2019 klo 17.00 - su 31.3.2019 klo 14.00

Tammilehto, Rymättylä

Ilon, valon ja toivon kevätretriitti

Keväinen viikonloppu hoitavassa hiljaisuudessa saaristossa! Ilon, valon ja toivon kevätretriitti pidetään maaliskuun lopussa kevääseen heräävän luonnon helmassa Rymättylän Tammilehdossa. Lempeä ja valoisa hiljaisuuden retriitti sopii niin ensikertalaiselle kuin kokeneelle retriittikävijälle. Lämpimästi tervetuloa!