Laskiaissunnuntain kitarakonsertti

su 3.3. kello 13.00 - kello 14.00

Laskiaissunnuntain kitarakonsertti Suikkilan seurakuntakoti

Laskiaissunnuntaina saa nauttia Maria Sapelkinan klassisesta kitaramusiikkikonsertista ja sen jälkeen herkutella laskiaispullakahveilla.

Kitaristi Maria Sapelkina on viimeisen vuoden Sibelius-Akatemian maisteritason opiskelija. Hän on esiintynyt sekä solistina että erilaisissa kamarikokoonpanoissa. Maria on opiskellut Timo Korhosen, Andrzej Wilkuksen, Ismo Eskelisen ja Petri Kumelan johdolla.

Sapelkinan musiikkitarina alkoi 10-vuotiaana kun hän aloitti musiikkikoulun pääaineenaan domra(venäläinen kansansoitin). 15-vuotiaana hän eksyi klassisen kitaran polulle, jolla on edelleen. Hän on kiinnostunut klassisen musiikin rinnalla myös jazz- ja kansanmusiikkiin sekä säveltämiseen. Konsertissa kuullaan muun muassa harvinaisesti Suomessa esitetty kappale Troikka- variaatiot, jotka pohjautuvat venäläiseen kansanlauluun.

Konsertti sisältää musiikkia eri aikakausilta. Säveltäjinä J.-S. Bach, Moreno-Torroba, Castelnuovo-Tedesco, Smith Brindle sekä venäläinen Sergei Orekhov.
Konsertissa on mukana pianisti
Elvin Agakishiev.

Konsertti kestää noin tunnin ja sen jälkeen on tarjolla laskiaispullakahvit.

Vapaa pääsy


Järjestäjä

Mikaelinseurakunta, Turun ja Kaarinan seurakunnat

Katso myös

su 10.3. klo 12.00 -13.15

Mikaelinkirkko

Urkutuokio ja urkujen esittely

Marko Hakanpää soittaa n. 20 minuuttia kaunista ja iloista urkumusiikkia, minkä jälkeen urkujen esittely urkuparvella. Mahdollisuus käydä urkujen sisällä ja soittaa niitä itse. Vapaa pääsy.
su 17.3. klo 17.00 -18.00

Betel-kirkko

"Luoja mun laulamaan loi"- konsertti

Sopraano Silvia Koski ja pianisti Kaj Ekman esittävät ooppera-aarioita sekä lied-musiikkia Betel-kirkossa.